Η premium τεκίλα Don Julio γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών ή αλλιώς…Day of the dead

Μία από τις σημαντικότερες γιορτές στο Μεξικό, με τις ρίζες της να βρίσκονται βαθιά στο παρελθόν

H Ημέρα των Νεκρών ή όπως λένε στο Μεξικό Dias de Los Muertos είναι μία από τις σημαντικότερες γιορτές στο Μεξικό, με τις ρίζες της να βρίσκονται βαθιά στο παρελθόν. Φέτος γιορτάζεται στις 2 Νοεμβρίου. Τιμάει τον θάνατο, σαν μια πτυχή της ζωής και είναι μια μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε και να τιμήσουμε, όσους δεν είναι τώρα μαζί μας.

Η τεκίλα είναι το παραδοσιακό ποτό του Μεξικό και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση και τα έθιμα της χώρας. Η premium τεκίλα Don Julio, άρρηκτα συνδεδεμένη με την Μεξικανική κουλτούρα και την παράδοση, την αγάπη στην γη και στους ανθρώπους, αναμειγμένη με το πάθος, γιορτάζει αυτή την ξεχωριστή ημέρα.


Η premium τεκίλα Don Julio σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον εορτασμό της Ημέρας των Νεκρών και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση, απολαμβάνοντας Don Margarita και Don Repo, στην πόλη σας. Το πνεύμα της Ημέρας των Νεκρών μεταφέρεται από την καρδιά του αποστακτηρίου της Don Julio, στην Ελλάδα και είναι αφιερωμένη… σε εκείνους!

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed