Το Artisanal ξεκίνησε την πορεία του εδώ και τρία χρόνια, κάνοντας αίσθηση στην Κηφισιά με την μοναδικότητα του χώρου του, αναδεικνύοντας αυτό το σπάνιο για την εποχή κτήριο με τον καλύτερο τρόπο.

Για τρίτη χρονιά, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αφουγκράζεται την εποχή και τις ανάγκες των πελατών του ενώ ταυτόχρονα αναπολεί τις ρίζες του από τον θεσσαλικό κάμπο και καταστρώνει ένα μενού γήινο με υλικά από όλη την Ελλάδα και αναφορές στην γεύση που όλοι οι Έλληνες αναγνωρίζουμε.

Ποικιλίες μαρουλιών, με σπανάκι, παντζάρι, χέλι και bacon

Χρησιμοποιεί υλικά γνώριμα όπως τα ρεβύθια, ο τραχανάς, οι φακές και δημιουργεί συνδυασμούς που εκπλήσουν ευχάριστα.

Το Artisanal ανανεώνεται. Μεγαλύτερος κατάλογος με γεύσεις που θα μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους στο τραπέζι, το Artisanal υπόσχεται να κάνει την απλότητα τάση του φετινού χειμώνα και την ποιότητα απόλυτα προσιτή.

Burger με γαρίδα, καλαμάρι και σως ταρτάρ

 

Πεϊνιρλί δροσιάς με κιμά, κασέρι και αυγό

 

Σαλάτα ρεβύθια με πιπεριά Φλωρίνης, κύμινο, φέτα και μπρουσκέτα κόκορα

 

Baked Alaska με εσπεριδοειδή, φουντούκια και κανέλα (για 2 άτομα)

Φέτος δίνεται μία ιδιαίτερη προσοχή στο brunch που μπορεί κάποιος να απολαύσει τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 6 μ.μ. με αυγά, ομελέτες, καγιανά, πεινιρλί, μπρουσκέτες, τραχανά με καπνιστό χοιρινό και γραβιέρα, αλλά και πολλά πιάτα.

ARTISANAL
Ζηρίνη 2, Κηφισιά
T: 210-8086111
www.artisanal.gr