Το menu στον γάμο του Ρέμου και οι φωτογραφίες του χώρου

Υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, το περασμένο Σάββατο, στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά, προέδρου του Alpha και κουμπάρου του ζευγαριού.

Τον εντυπωσιακό γάμο επιμελήθηκε η wedding planner Άντζυ Γεωργακοπούλου, ενώ το πολυτελές και προσεγμένο food menu επιμελήθηκε η ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον Catering με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Κατά την είσοδό τους στον χώρο του welcome οι καλεσμένοι συναντούσαν Cheese Tuscany Tables επάνω σε ξύλινα διακοσμημένα τραπέζια σε rustic style, ενώ οι ποικιλίες τυριών συνοδεύονταν από:

•Chutney σύκου & cranberry jam σε βαζάκια γυάλινα με ξύλινα κουτάλια

•Μέλι σε γυάλινα βαζάκια με ξύλινα κουτάλια

•Αποξηραμένα φρούτα (σύκα, δαμάσκηνα, βερίκοκα κλπ.)

•Ελιές σε πήλινα μπωλάκια

•Mini cheese balls lollipops dip σε κόκκινο πιπέρι, φρέσκα πράσινα μυρωδικά & ξηρούς καρπούς

•Χειροποίητα κριτσίνια σε διάφορες γεύσεις (σπανάκι, παντζάρι, πολύσπορα κλπ.)

•Melba toast, crostinis, τραγανές μπρουσκέτες, crackers

•Ξηροί καρποί (καρυδόψιχα, φιστίκι Αιγίνης ψίχα κλπ.)

Το μενού αποτελούταν από 4 ατομικά πιάτα, τα οποία απαρτίζονταν από:

Α’ πιάτο

Wagu μοσχαρίσιο tartare, πράσινο μήλο, ραπανάκι, φθινοπωρινή τρούφα, σινάπι & μαύρο σουσάμι

B’ πιάτο

Risotto με βασιλομανίταρα, κανθαρέλες, τρομπέτες Γρεβενών & αφρό παρμεζάνας

Κυρίως πιάτο

Creek stone Black Angus μοσχαρίσιο φιλέτο 300 ημερών, σερβιρισμένο με πουρέ μωβ πατάτας Περού, baby φθινοπωρινά λαχανικά & σάλτσα μαστίχας

ή

Φιλέτο από καλκάνι, με πουρέ σελινόριζας, καραμελωμένες ρίζες λαχανικών & σάλτσα λευκού κρασιού, από Μοσχοφίλερο Μαντινείας, αρωματισμένη με λουίζα

Ατομικό γλυκό με καφέ ή Mignardises

Σφαίρα σοκολάτας με κρεμέ φυστίκι, mousse bitter, σάλτσα tayberry & φρέσκα framboise

Αφού είχαν απολαύσει τα πιάτα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να απολαμβάνουν ξεχωριστές γεύσεις από το Δειπνοσοφιστήριον Catering από τις πιατέλες που τοποθετήθηκαν στα τραπέζια τους, γεμάτες φρέσκα πικραμύγδαλα, καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης με θαλασσινό αλάτι, Chips από παντζάρι, γλυκοπατάτα & γαρίδα, τραγανό φιστίκι με wasabi, pop corn από quinoa. Ως extra επιδόρπιο υπήρχαν φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και λουκουμάδες της ώρας με μέλι, κανέλα & πραλίνα σοκολάτας.

Φυσικά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, έπειτα από πολλές ώρες διασκέδασης mini hamburgers, mini hot dogs αλλά και pasta έδωσαν στους καλεσμένους την ενέργεια που χρειάζονταν για να συνεχίσουν να γιορτάζουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα των φίλων τους.

Υβόννη Μπόσνιακ: Το νυφικό μακιγιάζ

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.