Το Μανχάταν μυρίζει σπανακόπιτα

Το success story των 2 ελληνικών φούρνων στη Νέα Υόρκη

Το εστιατόριο άνοιξε αρχές Οκτωβρίου στην καρδιά του Μανχάταν και αποτελεί έμπνευση 6 επιχειρηματιών.

Μέσα από τον φούρνο «Theofilos», οι Νεοϋορκέζοι γνωρίζουν τις μεσογειακές γεύσεις στην καλύτερη εκδοχή τους.

Παραδοσιακές πίτες, ψωμί, σάντουιτς με ελληνικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού και ελληνικό καφέ είναι μερικά από αυτά που θα βρεις στο μενού.

Η ιδέα ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν ο Νίκος Πασχαλάκης διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν σε πολλές χώρες all day ζεστοί χώροι με καλές τιμές και ποιότητα. «Ξεκινήσαμε από τη Νέα Υόρκη και αφού πέτυχε εδώ θα το πάμε παντού» αναφέρει ο ίδιος.

Θα βρεις τα δύο καταστήματα εδώ.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες του χώρου: