Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει την κουζίνα του και μοιράζεται συνταγές και tips.

Αυτή τη φορά η συνταγή αφορά ένα παραδοσιακό πιάτο της Θράκης και ο Άκης μας ταξιδεύει γευστικά εκεί.

Μαγειρεύει λαχανιά, παραδοσιακό πιάτο τής Θράκης με χοιρινό κρέας και λάχανο. Βράζει το κρέας στη χύτρα μέχρι να μαλακώσει και να μελώσει, έπειτα προσθέτει το λάχανο και σε λιγότερο από μία ώρα σερβίρει το φαγητό. Ιδανικά συνοδεύεται με φέτα και φρυγανισμένο ψωμί.

Δες τη συνταγή: