Το 2008 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Franco Manca στο Brixton Market του Λονδίνου έως και σήμερα, με περισσότερα από 56 εστιατόρια Franco Manca στην Αγγλία και ένα μοναδικό στο νησί Σαλίνα της Ιταλίας.

Μια κοινότητα φανατικών ακολούθων έχει δημιουργηθεί γύρω τόσο από για την φιλοσοφία της εταιρείας όσο και για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της. Φέτος, η Ελλάδα υποδέχεται τα Franco Manca, τους πρωτοπόρους στην πίτσα με την διάσημη  slow-rising sourdough συνταγή ζύμης κάνοντας πρεμιέρα με το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα και την υπογραφή των James Ravano με θητεία 20 χρόνων στις αλυσίδες εστιατορίων Pizza Express και Zizzi στη Βρετανία, Nabil Mankarious  γενικό διευθυντή του ομίλου Fulham Shore, και ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων The Real Greek & Franco Manca στη Μ. Βρετανία, των επιχειρηματιών/chef αδελφών Λιάκου (Basegrill, Travolta, Cookoovaya, Hoocut) και του chef Πάνου Ιωαννίδη  (Ovio,OZ37 & Stellar Gastro Cinema).

Η Franco Manca έχει συνδέσει το όνομά της απολύτως με τη νεο -Ναπολιτάνικη πίτσα και σκοπός της είναι να μυήσει όλο και περισσότερους στην αξία της πίτσας που γίνεται από προζύμι. Η αναζήτηση τοπικών, οργανικών πρώτων υλών και υλικών που σέβονται την εποχικότητα και το περιβάλλον κάνουν αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα του φαγητού και η Franco Manca προσφέρει μια αληθινή εμπειρία για τους λάτρεις της πίτσας, με άριστες πρώτες ύλες, σεβασμό στους κανόνες της φύσης και προσιτό φαγητό για όλους.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η πιστή στη φιλοσοφία του less is more πίτσα, τα handmade προϊόντα που γίνονται τη στιγμή που τα επιθυμεί ο πελάτης ενώ οι φανατικοί αγαπούν τη Franco Manca και για το planet-friendly ήθος της που σέβεται το περιβάλλον σε κάθε της προσπάθεια, στηρίζοντας τοπικούς προμηθευτές και οργανικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.