Ένα bar-παγίδα στο κέντρο της Αθήνας

Και μια ιδιαίτερα γευστική συνεργασία με τον Βόλο

Στην καρδιά του Συντάγματος υπάρχει ένα μπαρ έτοιμο να σε «παγιδεύσει» χάρη στον καλαίσθητο χώρο του, την προσεγμένη μουσική και φυσικά τα κοκτέιλ του.

Το Trap, όπως πολύ εύστοχα ονομάζεται, αποτελεί μία από τις σχετικά πρόσφατες αφίξεις της αθηναϊκής σκηνής αλλά θυμίζει μπαρ παλαιάς κοπής.

Πίσω από τη φιλική μπάρα του, θα θαυμάσεις μία πλούσια συλλογή από εκλεκτά ποτά, μπουκάλια που παραπέμπουν σε μαγικά φίλτρα και διακοσμητικά που μάλλον κρύβουν ενδιαφέρουσες ιστορίες. Θα απολαύσεις signature cocktails καλοφτιαγμένα, αλλά και πιο εναλλακτικές επιλογές, όπως με τσίπουρο – προτάσεις που προστέθηκαν με αφορμή τη συνεργασία του Trap με το ΜεΖεν.

Η πρόσφατη αυτή συνεργασία θα διατηρηθεί όλο τον χειμώνα – μετά από τα περσινά πετυχημένα pop up – αποδεικνύοντας πώς ένα βολιώτικο τσιπουράδικο μπορεί να δέσει σε ένα κομψό αθηναϊκό μπαρ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, θα βρεις ένα μενού με μεζεδάκια και μικρά πιάτα, ενώ η βασική κάρτα περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες προτάσεις σε πολύ λογικές τιμές.

INFO-The Trap

Όθωνος 10, Σύνταγμα

Τηλ: 21 0321 5561

 

ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ
ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

FOOD EDITOR

Ξέρει όλα τα food trends, τα πιο νόστιμα μέρη της πόλης και τρώει φανατικά arepas.