Έμαθες για τους νέους κύβους Knorr χωρίς αλάτι;

Γιατί το φαγητό χωρίς αλάτι μπορεί να έχει υπέροχη γεύση

Μία ολόφρεσκη και πρωτοποριακή γευστική πρόταση έρχεται από την Knorr, με τους νέους κύβους χωρίς αλάτι! Το μοναδικό τους μείγμα από μυρωδικά, μπαχαρικά και λαχανικά, προσθέτει πλούσια γεύση σε κάθε σου πιάτο, δίνοντας την επιλογή σε εσένα να αποφασίσεις, αφού πρώτα δοκιμάσεις, εάν και πόσο αλάτι θα προσθέσεις.

Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για πιο υγιεινό φαγητό, με πλούσια γεύση και λιγότερο αλάτι, η Knorr έρχεται να ανατρέψει την πεποίθηση ότι το φαγητό χωρίς αλάτι είναι άνοστο, εξασφαλίζοντας γευστικά και πιο υγιεινά πιάτα με τη χρήση των νέων κύβων χωρίς αλάτι.

Οι κύβοι Knorr χωρίς αλάτι διατίθενται σε τρεις υπέροχες γεύσεις (κότας, λαχανικών και για βοδινό) και είναι φτιαγμένοι από ένα μοναδικό μείγμα λαχανικών, μυρωδικών και καρυκευμάτων, όπως δεντρολίβανο, μοσχοκάρυδο και κουρκουμά. Είναι πλούσιοι σε γεύση με λαχανικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας, με κρέας από κότες ελευθέρας βοσκής & κρέας βοδινού από αειφόρες κτηνοτροφικές μονάδες. Δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνητά ενισχυτικά γεύσης και άλλες τεχνητές χρωστικές. Απευθύνονται σε εκείνους που προσέχουν το αλάτι για λόγους υγείας, που επιλέγουν την υγιεινή διατροφή και την σωματική άσκηση, αλλά και στις μαμάδες που μαγειρεύουν υγιεινά και θρεπτικά για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

Η Knorr θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των καταναλωτών, ακολουθεί εκείνες τις μικρές αλλαγές που, όμως, μπορεί να φανούν καθοριστικές, θέτοντας νέα διατροφικά πρότυπα για πιο υγιεινά και νόστιμα πιάτα, με τους νέους κύβους Knorr χωρίς αλάτι.

Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου!

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed