Από το Instagram στην κουζίνα του Beauty Killed the Beast

O Γαβριήλ Νικολαΐδης υπογράφει το μενού του Beauty Killed The Beast

@gabnikolaidis, κατά κόσμο Γαβριήλ Νικολαίδης, δημιουργεί το πιο ινσταγκραμικό μενού της πόλης στο ροζ νεοκλασικό του Κεραμεικού.

Ο food blogger του coolartisan.gr επιστρέφει στην Αθήνα αυτό τον Οκτώβρη με ένα μενού που συνδυάζει τα διεθνή food trends με την ελληνική παράδοση.

Κλασσικές brunch συνταγές παντρεύονται με τοπικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς. Αξίζει να δοκιμάσεις αλμυρές βάφλες με hollandaise sauce που συνοδεύονται με σαγανάκι ταλαγάνι, ψιλοκομμένο σύγκλινο και αυγό τηγανητό, τα νιόκι με πράσινη σάλτσα από σπανάκι και πράσο που συνοδεύονται με λουκάνικο πράσου και λαδοτύρι Μυτιλήνης όπως επίσης και το burger Στιφάδο με μοσχάρι (βασιλοπούλα) που σιγομαγειρεύεται για ώρες σε κόκκινη σάλτσα στιφάδο και συνοδεύεται με ψητό Μελίχλωρο Λήμνου.

Θα δοκιμάσεις ακόμα scrambled eggs σε φωλιά από κουλούρι Θεσσαλονίκης που συνοδεύονται με ταλιατέλες λαχανικών από κολοκύθι, καρότο και γλυκοπατάτα σε χυμό λεμονιού και μυρωδικών, shakshuka δηλαδή ανατολίτικο καγιανά με μπαχαρικά και φέτα που συνοδεύεται με ψωμί και ψημένο λαδοτύρι Μυτιλήνης.

Για τους vegan foodies της πόλης υπάρχει λιγκουίνι σε vegan σπιτικό λιωμένο τυρί τσένταρ με βάση τη γλυκοπατάτα και τα κάσιους. Οι τιμές κυμαίνονται από 5,50 ευρώ έως 9,5 ευρώ.

Κράτηση Απαραίτητη
Διεύθυνση: Παραμυθιάς 14, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0524 0117

 

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, αξίζουν την προσοχή σου και του κινούν την περιέργεια να γνωρίσει.

No Comments Yet

Comments are closed