Βραβευμένοι chef και εστιατόρια μας παρουσιάζουν για φέτος τα καλύτερα γλυκά που θα γευτείς μετά από μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Το Thehoteltrotter.com μας ταξιδεύει για ακόμα μια φορά σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει τα καλύτερα, πιο εντυπωσιακά και γευστικά επιδόρπια.

The Peninsula Paris: The Cloud by Dominique Costa

Ο συγκεκριμένος σεφ αλλάζει τα γλυκά του ανάλογα με την εποχή και αυτή την σεζόν θα απολαύσεις τα σύννεφα μαρέγκας στο rooftop ενώς από τα πιο iconic κτίρια στο Παρίσι.

Ritz Paris: Τhe Marble Cake by Francois Perret

Μοιάζει με φέτα κεικ όμως δεν είναι. Πρόκειται για το νέο dessert στον κατάλογο του πασίγνωστου Γαλλικού ξενοδοχείου και οι γεύσεις του θα σε ταξιδέψουν στις άκρες του κόσμου με μια απλή και comfort ανάμνηση.

Διάβασε περισσότερα στο thehoteltrotter.com