Η Uriage μας συστήνει την αντηλιακή σειρά Bariésun

Μια εξειδικευμένη σειρά με νέα βασική σύνθεση και νέα συσκευασία

Ο ήλιος εκπέμπει διάφορα είδη ακτινοβολίας. Οι ακτίνες UVB έχουν σχετικά μικρό μήκος κύματος και υψηλή ενέργεια, που μπορεί να καταστρέψει το δέρμα. Οι ακτίνες UVA έχουν πιο μακρύ μήκος κύματος και ενώ δεν γίνονται αισθητές μπορούν να εισχωρήσουν βαθύτερα στο δέρμα (σε βαθμό 60% στην επιδερμίδα και 40% στο χόριο). Το blue light και οι υπέρυθρες επίσης εισχωρούν βαθύτατα στο δέρμα αλλά έχουν χαμηλή ενέργεια.

Παρόλο που η επίδραση των ακτίνων UVB είναι πιο εμφανής (Κάψιμο από τον ήλιο, που εμφανίζεται μέσω ερεθισμού του δέρματος ή ακόμα και εγκαυμάτων) όλες οι ακτινοβολίες παράγουν ελεύθερες ρίζες και η δυνατή ενέργεια που απελευθερώνουν δημιουργεί ζημιά στο DNA.

Στην σειρά Bariésun, η Uriage έχει επιλέξει να προσφέρει αντηλιακά προϊόντα με μόνο υψηλή ή πολύ υψηλή προστασία, με χαμηλότερο δείκτη SPF30. Γιατί; Το λιγότερο δεν είναι περισσότερο όταν πρόκειται για την αντηλιακή προστασία. Απλούστερα, δεν υπάρχει 100% αντηλιακή προστασία. Ακόμα και τα αντηλιακά προϊόντα με δείκτη προστασίας SPF50+ (που περιέχουν συνθέσεις με δείκτη προστασίας SPF υψηλότερο από 60) επιτρέπουν σε μερικές ακτίνες να περάσουν και στο σώμα να μαυρίσει.

Η καλύτερη αντηλιακή φροντίδα προστατεύει το δέρμα μόνο όταν εφαρμόζεται επαρκής ποσότητα. Η «σωστή ποσότητα» ενός αντηλιακού προϊόντος είναι 2 mg/cm δέρματος . Αυτό περίπου αντιστοιχεί στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ σε ποσότητα αντηλιακής κρέμας, για να καλύψει όλο το σώμα. Όταν πρόκειται για προϊόν με σπρέι (σπρέι ή mist) 10 με 15 ψεκάσματα σπρέι ανά περιοχή είναι απαραίτητα για να προστατέψουν σωστά το δέρμα. Εάν χρησιμοποιήσετε λιγότερο προϊόν από αυτό που συνιστάται, η αντηλιακή προστασία θα μειωθεί. Για αυτό τον λόγο είναι καλό να διαλέγουμε υψηλή ή πολύ υψηλή προστασία.

Ανακάλυψε εδώ όλα τα προϊόντα Uriage

Για να μειώσει την χρήση του καθαρού πλαστικού, η Uriage έχει λανσάρει αρκετές πρωτοβουλίες σχετικά με τις συσκευασίες της: Το λανσάρισμα του 1ου Eco Σωληναρίου, εν μέρει φτιαγμένο από φυσικό καφέ χαρτί (βιώσιμα διαχειρίσιμο) από FSC (Συμβούλιο ∆ιαχείρισης των ∆ασών – Forest Stewardship Council) δάση, καταφέρνοντας έτσι 48% μείωση στην χρήση πλαστικού. Σχεδιασμός συσκευασίας που συμπεριλαμβάνει, ένα ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού, επιτρέποντας έτσι 10% μείωση καθαρού πλαστικού. Μικρότερα σε μέγεθος καπάκια στα σωληνάρια, το οποίο έχει μειώσει την χρήση πλαστικού κατά 9%.

Και δεν είναι μόνο αυτά: Για όλα τα προϊόντα με κουτιά από χαρτόνι (με πιστοποίηση PEFC), όλα τα πρόσθετα έχουν αφαιρεθεί, γεγονός που θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση 39 τόνων χαρτιού κατά την πάροδο του χρόνου.

Βρες εδώ τα best selling αντηλιακά της Uriage:

Θα το βρεις στο pharm24.gr, 12,01€

Θα το βρεις στο pharm24.gr, 14,47€

Set αντηλιακό & mist, θα το βρεις στο pharm24.gr, 9,23€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed