Τοπικό λίπος: Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για να απαλλαγείς

Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής έχει τις λύσεις που ψάχνεις

Η σωστή διατροφή και άσκηση είναι σημαντικοί παράγοντες για τη διατήρηση της φόρμας του σώματος, και για να παραμένουμε σε άρτια φυσική κατάσταση. Ωστόσο, μερικές φορές, φαίνεται δύσκολο ή αδύνατο να απαλλαγούμε από τοπικά και επίμονα αποθέματα λίπους. Περιοχές που φαίνονται πιο προβληματικές είναι η κοιλιά, τα love-handles, οι εξωτερικοί μηροί και οι άνω βραχίονες. Στο πρόσωπο, το διπλοσάγονο είναι συνήθως ενοχλητικό.

Επομένως, ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για να απαλλαγούμε από το ανεπιθύμητο λίπος μόνιμα, εγκαίρως για την εμφάνιση μας στην παραλία αυτό το καλοκαίρι; Σας έχουμε τις λύσεις!

1) 3D Κρυολιπόλυση 360 – Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες κρυολιπόλυσης που παγώνουν το λίπος μεταξύ δύο παράλληλων επιφανειών, η 3D κρυολιπόλυση 360 έχει την ικανότητα να παγώσει σφαιρικά το λίπος, καταστρέφοντας έτσι μόνιμα τα λιποκύτταρα μετά από μία μόνο συνεδρία. Ιδανική όταν υπάρχει τσίμπημα (pinch) ιστού τουλάχιστον 3 εκατοστών (μεταξύ των δακτύλων). Η θεραπεία είναι ιδανική για τη θεραπεία λιποαποθηκών της κάτω κοιλιάς, των εξωτερικών μηρών και των βραχιόνων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στο παρακάτω video:

 

2) Ενέσιμη λιπόλυση – Μια νέα επαναστατική ουσία μπορεί, πλέον, να μας απαλλάξει από την συσσώρευση λιποκυττάρων που δεν απομακρύνονται ούτε με γυμναστική ούτε με ισορροπημένη διατροφή. Τα νέα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην ενέσιμη λιποδιάλυση υπόσχονται να προσφέρουν λιπόλυση, σύσφιξη και σμίλευση του σώματος και του διπλοσάγονου, εντελώς αναίμακτα και μη επεμβατικά. Η κύρια ουσία ονομάζεται δεοξυχολικό οξύ και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο υλικό στη σμίλευση προσώπου και σώματος. Σημαντικό είναι ότι η ουσία είναι ασφαλής αφού έχει εγκριθεί από το 2015 για την ασφαλή εφαρμογή της από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA). Κατά κανόνα απαιτούνται 2-3 συνεδρίες για να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

3) Συνδυαστική θεραπεία κρύου υπέρηχου με ραδιοσυχνότητα: Ενώ η θεραπεία ραδιοσυχνότητας χρησιμοποιείται συνήθως για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας, τώρα υπάρχει μια νέα θεραπεία που συνδυάζει κρύο υπέρηχο μαζί με ραδιοσυχνότητα. Ο υπέρηχος έχει την ικανότητα να προκαλεί λιπόλυση, καταστρέφοντας έτσι μόνιμα τα επίμονα λιποκύτταρα, ενώ η θερμότητα από τη ραδιοσυχνότητα βελτιώνει την λεμφική κυκλοφορία, απομακρύνοντας γρήγορα τα νεκρά λιποκύτταρα  και προάγοντας τη σύσφιξη του δέρματος και του υποδόριου συνδετικού ιστού. Ιδανικό για όλες τις περιοχές του σώματος, ειδικά για τους μηρούς, την κοιλιά και τα χέρια. Κατά κανόνα χρειάζονται 5-8 συνεδρίες, σε απόσταση 1 εβδομάδας, για να πετύχουμε αποτελέσματα που διαρκούν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στο παρακάτω video:

 

Μάθε περισσότερα για τον γιατρό και τη δουλειά του εδώ.

Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής Έκτορας, MD, PD, PhD είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου

No Comments Yet

Comments are closed