Το tip της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά

Το μυστικό της βρίσκεται στο ψυγείο σου!

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στην top λίστα για τα #hairgoals μας!

Δεν είναι μόνο τα χτενίσματα που μας εντυπωσιάζουν στις red carpet εμφανίσεις της, αλλά και το πόσο λαμπερά δείχνουν κάθε φορά τα μαλλιά της!

Η Blake Lively χρησιμοποιεί ένα προϊόν που σίγουρα έχεις στο ψυγείο σου και δεν περίμενες ποτέ να είναι η τέλεια μάσκα. Όπως έχει πει και εκείνη σε συνεντεύξεις της παλαιότερα, η μαγιονέζα είναι το μεγάλο της μυστικό.

Η ηθοποιός συνηθίζει λίγο πριν μπει στο μπάνιο να λουστεί, να απλώνει μία μικρή ποσότητα μαγιονέζας στα μαλλιά της, δίνοντας έμφαση κυρίως στις άκρες τους, που ταλαιπωρούνται πιο πολύ. Στην ουσία, χρησιμοποιούσε τη μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών, την οποία αφού άφηνε για μερικά λεπτά, ξεβγάζει με το σαμπουάν.

Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει η ίδια, η μαγιονέζα συμβάλλει στην ενυδάτωση των μαλλιών, προστατεύοντάς τα από την αφυδάτωση και αφήνοντάς τα πιο δυνατά.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed