Θεραπείες προσώπου στην καραντίνα

Τώρα είναι η στιγμή να δώσεις στην επιδερμίδα σου το boost που χρειάζεται

Οι μέρες του εγκλεισμού ήρθαν ξανά αλλά αυτό δεν μας τρομάζει πια, καθώς αυτή τη φορά είμαστε προετοιμασμένοι για το πώς θα περάσουμε τον χρόνο μας, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό μας. Αυτή τη φορά έλα να δούμε μαζί ποιες ισχυρές θεραπείες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω από 3 φορές τον χρόνο, αξίζει να αποκτήσεις.

Ο λόγος που δεν μπορούν να γίνουν πιο συχνά είναι τα πολύ δραστικά συστατικά τους, αυτά που τις κάνουν άλλωστε να χαρακτηρίζονται «θεραπείες».

Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να ακολουθήσεις μια ρουτίνα που, αν η ζωή μας κυλούσε κανονικά, ίσως και να μην ακολουθούσες πιστά. Είτε αυτό αφορά την διατροφή σου είτε την beauty ρουτίνα σου, δώσε βάση σε όλα τα συστατικά που θα βοηθήσουν την υγεία αλλά και την ευεξία της επιδερμίδας σου.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις ένα twist στην beauty ρουτίνα σου ακολούθησε μια θεραπεία προσώπου με συγκεκριμένα προϊόντα που θα βοηθήσουν το πρόσωπό σου να αναγεννηθεί, αποβάλλοντας τους στρεσογόνους ρύπους ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στη σύσφιξη του προσώπου αλλά και στην ακμή λόγω της μάσκας.

Αν θέλεις άμεσα αποτελέσματα και ένα ritual για την περιποίηση σου, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις για τον μήνα αυτό, συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να έχεις το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας αγαπημένες θεραπείες προσώπου για τέλειο και λαμπερό δέρμα. Θεραπείες που μπορείς να ακολουθείς μέχρι 3 φορές το χρόνο και τώρα, ο μήνας αυτός, είναι μια ιδανική στιγμή.

Lierac Mesolift C15, pharm24.gr,  38,35€

Darphin Intral Rescue Super Concentrate S.O.S., pharm24.gr, 63,80€

L’oreal Revitalift Laser Renew, pharm24.gr, 25,20€

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed