Τέλος το concealer;

Ο οίκος Fendi λανσάρει καινούργιο beauty trend και υπόσχεται να μας κάνει πιο λαμπερές χωρίς concealer.

Ο επίσημος make up artist του οίκου Fendi, Peter Philips, έδωσε την λύση για ένα ξεκούραστο πρόσωπο και μάτια φωτεινά χωρίς την βοήθεια του concealer. Ο ίδιος για να δώσει την απόλυτη προσοχή στα ρούχα του οίκου, επέλεξε να αφήσει στην άκρη foundation & concealer και να «παίξει» με τις φυσικές λάμψεις του προσώπου.

Μα πως γίνεται αυτό θα αναρωτιέσαι και εσύ που το concealer ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερός σου φίλος. Κι όμως, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης φρόντισε να δώσει φως στις εσωτερικές γωνίες των ματιών με έντονο highlighting  και με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τα σημάδια κούρασης και τους μαύρους κύκλους. Στην πραγματικότητα, με αυτόν τον έξυπνο τρόπο όχι μόνο δίνεις βάθος και φως στα μάτια αλλά κερδίζεις τις εντυπώσεις με την λάμψη και όχι με τα  ταλαιπωρημένα σου μάτια.

Η καινούργια παλέτα της MAC είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων για λάμψη που χρειάζεσαι. Με τις 3 διαφορετικές τις αποχρώσεις μπορείς να πετύχεις ένα τέλειο morning glow, εντυπωσιακή λάμψη σε ποιο έντονο look αλλά και μια ηλιοκαμένη όψη.

Βρες την εδώ!

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.