Τέλεια φρύδια με διάρκεια: Το προϊόν που χρειάζεσαι κοστίζει μόλις 15 ευρώ

Νέο Tattoo Brow Waterproof Gel από την Maybelline New York

Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να έχουν περιποιημένα φρύδια όλη την ημέρα και κουράστηκαν να υπερπροσπαθούν; Αν ναι, τότε το νέο Tattoo Brow από τη Maybelline New York ήρθε να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σου!

Ξέχνα πια τις αποτυχημένες προσπάθειες να γεμίσεις τα κενά των φρυδιών σου και να τους δώσεις σχήμα, γιατί το Tattoo Brow είναι εδώ για να δώσει λύση σε όλα σου τα προβλήματα.

Όπως θα διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας χρήση, το Tattoo Brow Waterproof Gel είναι ανθεκτικό σε κάθε περίσταση! Το κωνικό πινέλο εφαρμογής σε συνδυασμό με το βουρτσάκι δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα. Πιο γεμάτα φρύδια με ένταση και διάρκεια!

Χάρη στην επαναστατική long lasting σύνθεσή του, το νέο αυτό προϊόν, διαρκεί έως και 48 ώρες, είναι αδιάβροχο και δεν φεύγει με την τριβή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Βήμα 1. Χρησιμοποίησε το πινέλο με χρώμα για να γεμίσεις το εσωτερικό των φρυδιών σου κατά μήκος με κινήσεις προς τη εξωτερική γωνία.

Βήμα 2. Κάνε blending χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι για να πετύχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Βήμα 3. Άφησε το προϊόν 2 λεπτά για να στεγνώσει και έχεις φρύδια με διάρκεια όλη μέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για tattoo brow gel waterproof maybelline

Βρες το εδώ

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed