Στην παρουσίαση της La Roche-Posay για την αντιαλλεργική σειρά περιποίησης

Τα επιστημονικά στοιχεία και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν

Μόλις ξεκίνησα να διαβάζω την πρόσκληση της La Roche-Posay για το καινούριο της event θεώρησα πως απλά είμαι πολύ κουρασμένη και διαβάζω κάτι που θα ήθελα να γράφει. Έγραφε, όμως, αυτό που πραγματικά ήθελα ! Εκτός από τους καλεσμένους,ανέφερε πως είναι ευπρόσδεκτοι και οι σκύλοι τους (bingo).

Μας υποδέχθηκαν λοιπόν στο καταπράσινο κτήμα Αρίστη που είναι μια όαση στην καρδιά του Χαλανδρίου. Φιλικά, χαδιάρικα σκυλάκια παντού κάθε χρώματος και μεγέθους (hello heaven) περπατούσαν τριγύρω. H Ιωάννα Χατζηανδρέου (@shooterio) έκανε το dog shooting & και όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης, ευγενικοί εκπαιδευτές ανέλαβαν τις δραστηριότητες των γούνινων υπάρξεων.

Ο κ. Δημήτρης Μήτσιας, Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων, έδωσε σε όλους μια επιτελούς κατανοητή επιστημονική προσέγγιση για τις αλλεργίες και όλα αυτά που τις προκαλούν. Αποτελούν, πλέον, παγκόσμιο θέμα υγείας και μου έκανε εντύπωση πως υπολογίζεται ότι μέχρι το 2050 σχεδόν το 50% του πληθυσμού θα έχει αναπτύξει κάποια αλλεργία, ενώ σήμερα η αναλογία είναι 1 στα 3 άτομα.

Η σειρά Toleriane είναι αυτή που σύστησε σε πολλούς την La Roche Posay και ο λόγος που άλλοι τόσοι την λατρεύουμε. Τα θαυματουργά προϊόντα της έχουν ανακουφίσει χιλιάδες άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες ή αλλεργικά συμπτώματα.

Στη σειρά αυτή προστέθηκε το Toleriane Ultra 8, ένα νερό σε σπρέι με μόλις 8 συστατικά σε αντίθεση με τα περισσότερα καλλυντικά που έχουν πάνω 40(!). Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα του προσώπου προσφέροντας σημαντική μείωση της Διαδερμικής Απώλειας Νερού.

Η συσκευασία του είναι μόλις 100 ml για να μπορεί να ταξιδέψει και αεροπορικώς στην χειραποσκευή μας και κάπως έτσι μπήκε στην αεροπορική καρδιά μου.

Τέλος, ο chef Γιάννης Αποστολάκης ετοίμασε και προσέφερε ο ίδιος ένα Allergen Free menu βάζοντας φωτιά στα instagram stories των κοριτσιών.

 

ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ

Editor

Airplane traveller με ποικίλης ύλης καθημερινότητα, χαιρετάει τους σκύλους στον δρόμο.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.