Ο σωστός τρόπος να βάζεις serum

Αυτή η τεχνική θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα κάθε προϊόντος

Ένα από τα πολλά, αγαπημένα και απαραίτητα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι το serum. Όχι άδικα, αφού είναι η top skincare προσθήκη πολλών γυναικών τα τελευταία χρόνια ειδικά για την βραδινή ρουτίνα. Η σύσταση και η υφή του είναι πολύ ελαφριά, βασισμένη πολλές φορές σε έλαια ενώ πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν για το serum τους σαν βασικό συστατικό το νερό. Ωστόσο η εφαρμογή του δεν είναι απλή αν θέλεις να δεις τα μέγιστα αποτελέσματα.

Αν χρησιμοποιείς περισσότερα από ένα serum, μην δοκιμάσεις το layering, δηλαδή να βάλεις το ένα μετά το άλλο, δεν θα βρεις ποτέ τη σωστή σειρά χωρίς τη συμβουλή γιατρού και ενδεχομένως η επιδερμίδα σου να μην ανταποκριθεί.

Η πιο σωστή και μεθοδική κίνηση είναι το patting, δηλαδή απαλά και ταμποναριστά καθώς θέλεις το δέρμα σου να το απορροφήσει μόνο του χωρίς έντονες κινήσεις. Αφού πρώτα δημιουργήσεις την τέλεια θερμοκρασία για τα serum στις παλάμες σου, τότε ακούμπησε τις απαλά σε μάγουλα, μέτωπο και λαιμό.

Αν ακολουθείς μέχρι τώρα διαφορετική ρουτίνα και τρόπο για να χρησιμοποιείς το serum σου, δοκίμασε την παραπάνω μεθόδους που ακολουθούν και αγαπούν οι ειδικοί και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα.

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed