Τα σωστά βήματα περιποίησης για λαμπερό σώμα

Τα 4 προϊόντα που θα σου προσφέρουν χαλάρωση και λάμψη

Δεν φτάνει μόνο να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα για να έχεις λαμπερό δέρμα, πρέπει να ακολουθείς μια ρουτίνα που θα διατηρείς την επιδερμίδα σου τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο σε ισορροπημένα επίπεδα.

Η ilapothecary έχει για σένα τον τρόπο αλλά και τα προϊόντα ώστε να επαναφέρεις και να διατηρήσεις σώμα & πρόσωπο λαμπερά και υγιή.

#1 Coming Clean

Φρόντισε να κάνεις καλή απολέπιση και να καθαρίζεις σε βάθος το δέρμα σου για να μην φράζουν οι πόροι αλλά και να μην μένουν οι καθημερινοί ρύποι στο δέρμα σου. Με το Quiet Start Body Scrub με βασικά συστατικά τα διάφορα άλατα των Ιμαλαΐων θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει σωστή βάση για την ενυδάτωση σου.

#2 DIY Massage

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα μίνι μασάζ στο δέρμα σου το πρωί! Σύμφωνα με την Αγιουβέρδα αλλά και την φιλοσοφία της ilapothecary, βοηθάει στο να διατηρήσεις το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Με το Feminine Happy Oil μπορείς να κάνεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο αλλά και το σώμα, εστιάζοντας και στις περιοχές με κυτταρίτιδα.

#3 Healthy Fats – In and Out

Όσο σωστό είναι το να περιλαμβάνουμε στην διατροφή μας φυσικά προϊόντα και λάδια άλλο τόσο καλό είναι και για το δέρμα μας. Το Calm Butterfly’s Soothing Balm έχει όλες τις βιταμίνες και τα έλαια που χρειάζεται το δέρμα για να δείχνει καθαρό και λαμπερό.

#4 Skin Boosters

Ενίσχυσε το δέρμα σου για την καλύτερη απόδοσή του. Με την SOS Body Balm με shea butter και argan oil θα δώσεις ακόμα περισσότερη ενυδάτωση αλλά και θρέψη σε τυχόν ευαίσθητο δέρμα.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.