Η Sephora και ο οργανισμός «ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σκοπός τους να «σπάσουν» τα στερεότυπα #breakthebias

Η Sephora πιστεύει ότι η ομορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα και αποδοχή. Η μέρα της γυναίκας δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι μια μέρα που γιορτάζουμε το παρελθόν, το παρόν και σχεδιάζουμε το μέλλον. Με γνώμονα αυτό η Sephora σε συνεργασία με τον οργανισμό «ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» διοργανώνουν μια ολοκληρωμένη σειρά δράσεων με επίκεντρο τη γυναίκα!

Οι δράσεις περιλαμβάνουν: Ένα διαδραστικό online workshop για το προσωπικό της Sephora με συντονίστρια την Νεφέλη Χατζηιωαννίδου ιδρύτρια των Υπέροχων Γυναικών, ενώ κατα τη διάρκεια του workshop θα συμμετέχουν κατεθέτοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Βρανά. Το workshop θα παρουσιάσει μία θεωρητική προσέγγιση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θα επικεντρωθεί στα patterns της έμφυλης προκατάληψης και στους τρόπους αντιμετώπισης τους.

Μια social media ενέργεια όπου συμμετείχαν οι: Μαίρη Συνατσάκη, Κατερίνα Βρανά, Σουζάνα Κεγγίτση και η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου. Πρόκειται για ένα Social Media Video που θα δείχνει τις 3 Γυναίκες- Influencers μαζί με την δημιουργό του οργανισμού «Υπέροχες γυναίκες» Νεφέλη Χατζηιωανννίδου, να αντιμετωπίζουν και να «σπάνε», με τον δικό της τρόπο η κάθε μία, κάποιες στερεοτυπικές εκφράσεις.

Οι «ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ιδρύθηκαν το 2019 σαν την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα διάδρασης γυναικών στην Ελλάδα και σήμερα είναι  μία αστική μη κερδοσκοπική επιχείρηση, στόχος της οποίας είναι η ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από τη συμμετοχή τους και τη  δημιουργία δράσεων που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Τι σημαίνει όμως breakethebias; Σημαίνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να σπάσουμε τα στερεότυπα για έναν κόσμο ίσο μεταξύ των φύλων, ένα κόσμο που η διαφορά εκτιμάται, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed