Ψάχνεις τα τέλεια nudes για το μακιγιάζ σου;

3 παλέτες αλλά και κραγιόν σε 23 αποχρώσεις για να διαλέξεις το ιδανικό για σένα

Είμαστε μόνιμα σε αναζήτηση των πιο εντυπωσιακών nude κραγιόν που θα έχουμε πάντα μέσα στην τσάντα μας. Ο οίκος Bobbi Brown, έρχεται με μια νέα συλλογή που επαναπροσδιορίζει τον ορισμό των nudes! Μία συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με αληθινές γυναίκες, με σκοπό τη δημιουργία των πιο αυθεντικών nude αποχρώσεων για όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Οι νέες αποχρώσεις αλλά και η ολοκαίνουργια Real Nudes συλλογή της Bobbi Brown, είναι μια γήινη σειρά τριών nude παλετών για τα μάτια και νέων αποχρώσεων των αγαπημένων μας Crushed Lip Color έτσι ώστε να συμπληρώνουν κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας. Δεν δημιουργήθηκαν απλά για να κάνουν match τον χρωματικό τόνο μας αλλά δημιουργήθηκαν από το συνδυασμό και την ενίσχυση των φυσικών τόνων που συναντάμε στην επιδερμίδα όπου αποτελούνται από μια επιλογή από ροζ, μπεζ, σοκολατί και κάραμελ.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή:

Bobbi Brown Real Nudes Palette, atticadps.gr, 38,25€

Crushed Lip Color διατίθεται σε 23 αποχρώσεις, atticadps.gr, 27,20€

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed