Πρώτη φορά βαφή: Ο Νικόλας Βιλλιώτης ξέρει τι σου ταιριάζει

Όσα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις φέτος είναι ήδη στο μυαλό σου. Τα μαλλιά δε θα μπορούσαν να μην είναι μία από αυτές.

Ο top hair colourist Νικόλας Βιλλιώτης αναλύει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που μαζί με τον κομμωτή σου πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά -ή πριν τα ανανεώσεις πλήρως για τη νέα σεζόν.

Χρώμα μαλλιών σύμφωνα με το χρώμα του δέρματος: «Πρέπει πρώτα να δεις ποιο είναι το φυσικό σου χρώμα. Εκεί βασίζεται ποια απόχρωση θα κάνεις. Πρέπει να δεις το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών σου. Για παράδειγμα, μια σταρένια επιδερμίδα επιτρέπει ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις αλλά πάντα ταυτόχρονα ώστε να μη χλωμιάζει το πρόσωπο. Δηλαδή, ζεστά χρώματα στη βάση και ψυχρές λεπτομέρειες (με ανταύγειες πχ) κάνουν το δέρμα πιο ζωντανό. Από την άλλη, στις λευκές επιδερμίδες με ανοιχτόχρωμα μάτια ταιριάζουν οι ψυχρές αποχρώσεις και δείχνουν απόλυτα φυσικές».

«Την πρώτη φορά που θα βάψεις τα μαλλιά σου, προτείνω να μην κάνεις ολόκληρη βαφή και να μείνεις σε φυσικά ξανοίγματα. Σιγά σιγά πρέπει να δεις τα μαλλιά σου να αλλάζουν. Όταν φτάσει η στιγμή να κάνεις ολική βαφή, να μην ξεχάσεις ποτέ ότι οι ρίζες πρέπει να είναι πιο σκούρες από τα μήκη και τις άκρες».

Good Luck!

 

Περισσότερα tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη εδώ.

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ

HAIR EXPERT

Ο κορυφαίος hair colourist έχει τα πιο χρήσιμα tips για τα μαλλιά σου αλλά και το πιο colourless Instagram account.

No Comments Yet

Comments are closed