Το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις αν έχεις κηλίδες, δυσχρωμίες ή ερεθισμούς

Η επαναστατική φόρμουλα της Clinique έρχεται με μια νέα προσθήκη που θα αγαπήσουμε και σίγουρα θα συμπεριλάβουμε στο νεσεσέρ μας! Ο νέος και βελτιωμένος ορός, Clinique Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupter, βοηθά στην ορατή μείωση των σκούρων κηλίδων, στα σημάδια από ατέλειες και δυσχρωμίες, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τον ερεθισμό για να βοηθήσει στην πρόληψη δημιουργίας νέων σκούρων κηλίδων. Τώρα με διπλάσια συγκέντρωση από το απαλό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό κατοχυρωμένο μας μόριο φωτεινότητας.

Ο νέος ορός της Clinique περιέχει ευεργετικά συστατικά όπως εκχύλισμα Gyokuro, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ενάντια στον ερεθισμό, εκχύλισμα Ρίζας Μορέας, με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν ερεθισμό, πίτυρο Ρυζιού, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που δρα ενάντια στον ερεθισμό το οποίο βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών σκούρων κηλίδων, προστατεύοντας την επιδερμίδα κα.

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τον ορό στην επιδερμίδα σου καθημερινά, ιδανικά το βράδυ πάνω από την κρέμα σου και να έχεις super άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές!

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed