Πώς θα βάψεις τις λευκές τρίχες στα μαλλιά σου

Μόνιμες ή προσωρινές, αυτές είναι οι λύσεις για το σπίτι

Το αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε γυναίκα (και όχι μόνο) από μια ηλικία και μετά είναι οι λευκές τρίχες αλλά και η δύσκολη κάλυψη τους.

Αν έχεις ξανθά μαλλιά ή πολύ ανοιχτά, τότε είσαι από τις τυχερές καθώς οι άσπρες τρίχες δύσκολα φαίνονται. Αν, από την άλλη, είσαι μελαχρινή, οι λευκές τρίχες είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος εχθρός σου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να αντιμετωπίσεις την ανάπτυξη των λευκών τριχών ειδικά στην ρίζα, είναι να βάφεις τα μαλλιά σου αρκετά συχνά. Το να επισκέπτεσαι, όμως, το κομμωτήριο σίγουρα δεν είναι το καλύτερο τόσο για τα μαλλιά σου όσο και για την τσέπη σου. Ο ειδικός στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σε συμβουλέψει ώστε να αγοράσεις το σωστό χρώμα και να επαναλάβεις στο σπίτι μια διαδικασία περάσματος της ρίζας σου και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να έχεις τέλεια κάλυψη!

Διάβασε τις συμβουλές του Νικόλα Βιλλιώτη για την κάλυψη των λευκών μαλλιών

Αν  από την άλλη εμπιστεύεσαι μόνο τα χέρια του ειδικού, τότε υπάρχουν λύσεις ώστε να καλύψεις παροδικά τα λευκά σημεία στα μαλλιά σου ώστε να δείχνεις chic και περιποιημένη.

Διάβασε παρακάτω για να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για να καλύψεις τα λευκά μαλλιά σου είτε μόνιμα είτε για λίγο μέχρι την επόμενη σου επίσκεψη στο κομμωτήριο:

Koleston Perfect ME+ Ξανθές Αποχρώσεις

Αγόρασε το εδώ

Koleston Perfect ME+ Καστανές Αποχρώσεις

Αγόρασε το εδώ

Lorvenn Color Pure

Αγόρασε το εδώ

Schwarzkopf Intensive Color Creme Semi-Set

Αγόρασε το εδώ

Garnier Olia 

Αγόρασε το εδώ

Igora Royal Absolutes

Αγόρασε το εδώ

Igora Royal Opulesence

Αγόρασε το εδώ

L’oreal Excellence Crème

Αγόρασε το εδώ

Toppik Σπρέι Κάλυψης Γκρίζων Μαλλιών

Αγόρασε το εδώ

L’oreal Magic Retouch 

Αγόρασε το εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed