Πώς να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση

Με 100% φυτικά προϊόντα

Η τριχόπτωση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως οι άνδρες όλο τον χρόνο αλλά ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι.

Και υπόσχεται να κάνει την διαφορά ένα νέο 100% φυτικό προϊόν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης που είναι υποαλλεργικό, δεν περιέχει συνθετικές χημικές ουσίες ή συντηρητικά.

Η σύνθεση του αποτελείται από ένα ισχυρό εκχύλισμα Urtica dioica σε συνδυασμό με άλλα σπάνια, αναγεννητικά βότανα, εμπλουτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα. Η αποτελεσματικότητα του έγκειται στο ότι διεγείρει τους θύλακες των τριχών και έτσι αυξάνει το πάχος και τη ταχύτητα της ανάπτυξης των μαλλιών.

Επιπλέον είναι ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόστε το διάλυμα στην προσβεβλημένη περιοχή 2-3 φορές την εβδομάδα – χωρίς ξέπλυμα μετά την εφαρμογή.

Μπες εδώ για να το αποκτήσεις!

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.