Ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία αίματος για ανάπλαση προσώπου;

Το HYPPP-Lift είναι η απάντηση που ψάχνεις

Ενώ συνήθως νομίζουμε ότι αυτό που προδίδει την ηλικία ενός ατόμου είναι οι ρυτίδες στο δέρμα, στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η εικόνα που δημιουργείται στο μάτι μας από το φως που αντανακλάται από την επιφάνεια του δέρματος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την ηλικία κάποιου ατόμου με σχετική ακρίβεια, από μακριά, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δούμε τις ρυτίδες ή άλλα σημάδια γήρανσης. Αν η επιφάνεια είναι λεία και λαμπερή, όπως το γυαλί, το φως αντανακλάται με την ίδια γωνία που πλήττει την επιφάνεια. Για μια τραχιά επιφάνεια, όπως αυτή που δημιουργείται από τις ρυτίδες του ηλικιωμένου δέρματος, οι ανακλώμενες ακτίνες φωτός διασκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό δίνει μια μη ομοιόμορφη και γηρασμένη εμφάνιση.

Οι μεσοθεραπείες που είναι βασισμένες στο αίμα στοχεύουν στην ανάπλαση του δερματικού ιστού, μέσω της παροχής αναγεννητικών παραγόντων, οι οποίοι διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης, και αυξάνουν την ελαστικότητα του. Με άλλα λόγια, οι εν λόγω μεσοθεραπείες δρουν βιοδραστικά, αντί απλός να ενυδατώνουν ή να γεμίζουν τον ιστό. Η λείανση της επιφάνειας του δέρματος βελτιώνει την ανακλαστικότητα του φωτός στο πρόσωπο, δίνοντας έτσι λάμψη και μια πιο φωτογενή εικόνα γεμάτη ζωντάνια και φρεσκάδα.

Ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία αίματος για ανάπλαση και ανανέωση του προσώπου;

Υπάρχουν δύο κύριες θεραπείες προσώπου που βασίζονται στο αίμα: η πιο παραδοσιακή θεραπεία είναι PRP, ενώ τώρα υπάρχει μια νεότερη και πιο προηγμένη θεραπεία που ονομάζεται HYPPP. Το HYPPP αναπτύχθηκε ως μια επέκταση της διαδικασίας PRP, και αντιπροσωπεύει μια πληρέστερη θεραπεία, καθώς περιέχει το πλήρες αναγεννητικό κοκτέιλ των αυξητικών παραγόντων που προέρχονται από το αίμα, αντί για μόνο τους παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια (όπως στο PRP). Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου δείχνει ότι το HYPPP είναι 3-5 φορές (ανάλογα με το άτομο που παρέχει το αίμα) πιο αποτελεσματικό από την PRP στην ικανότητά του να διεγείρει το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων. Παρέχοντας στον δερματικό ιστό περισσότερες θρεπτικές ουσίες, όλες οι λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος μπορούν να βελτιστοποιηθούν, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά και την εμφάνιση του δέρματός μας.

Τι είναι όμως το HYPPP – Λίφτινγκ Προσώπου;

Το HYPPP-Lift είναι μια επαναστατική τεχνική υγρού λίφτινγκ βασισμένη στο δικό μας αίμα. Μια ενέσιμη θεραπεία λίφτινγκ προσώπου HYPPP-Lift  βοηθά στη μόνιμη αποκατάσταση του βαθιού δερματικού ιστού, καθώς και στη βελτίωση των βιοχημικών ιδιοτήτων του δέρματος, όπως η υφή, η ελαστικότητα και η ανακλαστικότητά του, χωρίς πόνο ή μεγάλη περίοδο ανάρρωσης.  Το HYPPP-Lift  βοηθά την δημιουργία νέου ιστού στη βαθιά στιβάδα του δέρματος, μειώνοντας έτσι τις ανωμαλίες της επιδερμίδας και συμβάλλοντας στην λείανση της επιφάνειας του δέρματος, παρέχοντας μια πιο ομοιόμορφη, λαμπερή και νεανική εικόνα.

Πώς λειτουργεί το HYPPP – Λίφτινγκ;

Το HYPPP είναι ένα καινοτόμο προϊόν αναγεννητικών παραγόντων το οποίο παράγεται μέσω μιας διαδικασίας που μιμείται τη φυσική επούλωση του δέρματος, έξω από το σώμα (Εξωσωματική Προσομοίωση Τραύματος).

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της θεραπείας HYPPP είναι μια ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία, χωρίς καμία νάρκωση και καμία τομή! Έχει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα και συγκαταλέγεται στις αυτόλογες θεραπείες.

Σε τι διαφέρει το HYPPP από το PRP;

Το HYPPP διαφέρει από τις κοινές θεραπείες που βασίζονται στο αίμα, όπως η PRP, στη μοριακή του σύνθεση. Σε αντίθεση με τον τυπικό χρόνο προετοιμασίας των 30 λεπτών που συνήθως απαιτεί το PRP, το οποίο προετοιμάζει ο γιατρός μέσω μιας απλής φυγοκέντρησης, το HYPPP χρειάζεται 3-4 ημέρες προετοιμασίας, ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση. Το HYPPP παράγεται μέσω μια εντελώς φυσικής επεξεργασίας του αίματος έξω από το σώμα, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν προστίθονται στο αίμα ξένες ουσίες. Συνεπώς το HYPPP περιέχει όλους τους αναγεννητικούς παράγοντες που παράγονται κανονικά κατά τη διάρκεια της επούλωσης του δέρματος, η οποία ως γνωστόν διαρκέι 3-4 ημέρες. Αυτό οδηγεί σε φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα, και καθιστά το HYPPP  ιδανικό ως εξατομικευμένη θεραπεία, καθώς κάθε άτομο είναι διαφορετικό.

Μπορεί να συνδυαστεί το HYPPP – Lift με άλλη θεραπεία προσώπου;

Ο συνδυασμός ανορθωτικών νημάτων με τη μέθοδο HYPPP-Lift αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για ασθενείς που επιθυμούν να αποφύγουν το επεμβατικό λίφτινγκ και επιτυγχάνει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα σύσφιξης και ανάπλασης του προσώπου και λαιμού με μακρά διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας νήματα και τις πιο προηγμένες τεχνικές μπορούμε να επιτύχουμε ορατή και μακροχρόνια ανύψωση των ιστών του προσώπου. Με αυτή τη μέθοδο γίνεται δυνατό το χτίσιμο νέου ιστού μέσω της δομής που παρέχουν τα νήματα, στο χρονικό διάστημα μέχρι να απορροφηθούν, αξιοποιώντας τις αναπλαστικές ιδιότητες των αναγεννητικών παραγόντων του HYPPP.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία;

Ως διαδικασία ιατρείου, το HYPPP εγχέεται στην κατάλληλη περιοχή του προσώπου ή του λαιμού με παρόμοιο τρόπο όπως και άλλα υλικά πλήρωσης, υπό τοπική αναισθησία. Σε αντίθεση όμως με άλλες ενέσιμες θεραπείες προσώπου, όπως το υαλουρονικό οξύ και άλλα fillers, τα αποτελέσματα των οποίων διαρκούν λίγους μόνο μήνες, η θεραπεία με HYPPP έχει μακροχρόνια αποτελέσματα, αφού το πλέγμα γέλης ενσωματώνεται στον κανονικό ιστό και αναμορφώνεται σε φυσικό κολλαγόνο. Καθώς η θεραπεία είναι αυτόλογη, είναι πλήρως ασφαλής.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.hyppplift.gr & www.perfect-blue.com

 

 

 

Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής Έκτορας, MD, PD, PhD είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου

No Comments Yet

Comments are closed