Περιποίηση Νυχιών: Με αυτά τα προϊόντα δε θα σπάνε εύκολα και θα είναι υγιή

Η περιποίηση που πρέπει να κάνεις στο σπίτι

Είτε περιποιείσαι μόνη σου τα νύχια σου είτε όχι, ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μια διαδικασία που τα νύχια μας ταλαιπωρούνται και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν σύγχρονες μεθόδους μεν, αλλά πολλές φορές τα υλικά που χρησιμοποιούν λειτουργούν σαν κόλλες κάνοντας στα νύχια μας μόνιμη ζημιά με τον καιρό! Οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε, πλέον, να κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που λατρεύουν μήκος και σχήμα, γι’αυτό και κάνουν gel ή ακρυλικό.

Σε κάθε περίπτωση, η σωστή προετοιμασία των νυχιών απαιτεί προσοχή και φυσικά θέλει μια συντήρηση από εσένα ώστε να δείχνει λαμπερό και να είναι και πραγματικά υγιές.

Διάβασε παρακάτω για να βρεις βερνίκια νυχιών, σαν βάση ή με χρώμα, τα οποία περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες για την θρέψη των νυχιών. Επίσης, θα βρεις και μερικά λαδάκια για τα επωνύχια αλλά και τα νύχια τα οποία εισχωρούν ακόμα και κάτω από το βερνίκι ενισχύοντας έτσι την δύναμη των νυχιών.

Dior Nail Glow

Διάφανο βερνίκι για λάμψη και θρέψη με αποτέλεσμα σαν γαλλικό μανικιούρ

Αγόρασε το εδώ

  Εssie Treat & Love

Δυναμωτική βάση που θα σου χαρίζει νύχια σκληρά που δεν σπάνε σε μια μόλις εβδομάδα. Θα το βρεις και σε διάφορα χρώματα αν δεν είσαι φαν των clear nails.

Αγόρασε το εδώ

Seventeen Calcium & Vitamin B Complex Base

Διάφανη βάση με όλες τις βιταμίνες και τα στοιχεία που θα δώσουν θρέψη στα νύχια σου αλλά και την τέλεια βάση για το μανικιούρ σου

Αγόρασε το εδώ

Essie Apricot Cuticle Oil

Από τα πιο αγαπημένα λαδάκια για επωνύχια και διατήρηση του λαμπερού μανικιούρ! Plus μυρίζει τέλεια!

Αγόρασε το εδώ

Erre Due Nail & Cuticle Nourishing Oil

Απαλό λαδάκι για επωνύχια που δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάτε αμέσως.

Αγόρασε το εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed