Η Penhaligon’s σε συνεργασία με το The Prince’s Foundation παρουσιάζει το Highgrove Bouquet

Ένα ακτινοβόλο και γεμάτο ήλιο άρωμα που ανεβάζει τη διάθεση – Η έμπνευση από την κατοικία του Βασιλιά Καρόλου ΙΙΙ

Μια φορά και έναν καιρό. Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Περίπου 152 χρόνια πριν. Ο William ήταν κουρέας. Penhaligon ήταν το όνομά του. Άφησε πίσω του τη θάλασσα της Κορνουάλης, πήρε ένα τρένο και πριν περάσει πολύς καιρός, μια ταμπέλα με το όνομά του κρεμότανε στο καινούριο κουρείο στην Jermyn Street.

Το Highgrove Bouquet είναι ένα νέο άρωμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με – και εμπνευσμένο από – τους βασιλικούς κήπους Highgrove Gardens, κατοικία τού Βασιλιά Καρόλου ΙΙΙ και της Βασιλικής Συζύγου. Ένας φόρος τιμής στα υπέροχα, ευωδιαστά καλοκαίρια στους Highgrove Gardens. Είναι μια εποχή όπου η ευωδιά της ανθισμένης φλαμουριάς γεμίζει τον αέρα και οι Highgrove Gardens είναι γεμάτοι από τα κλαδιά της, με τις ανθισμένες, λουλουδένιες νότες τους να ανεβάζουν τη διάθεση. Ο οίκος Penhaligon’s είναι υπερήφανος υποστηρικτής του The Prince’s Foundation με τη δημιουργία ενός αρώματος που είναι τόσο φυσικό, όσο κομψό και ζεστό.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ΙΙΙ είναι ενεργός και παθιασμένος υποστηρικτής της βιωσιμότητας για πάνω από 50 χρόνια. Ευθυγραμμισμένο με το περιβαλλοντικό όραμα του, αυτό το project έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σέβεται τον πλανήτη, αντικαθιστώντας το πλαστικό με 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτί και οικολογικά αφρώδη υλικά από ζαχαροκάλαμο, ενώ για τις εκτυπώσεις χρησιμοποιείται μόνο οργανικό μελάνι, χωρίς ορυκτά έλαια.


Το νέο Highgrove Bouquet Eau de Parfum, δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του The Prince’s Foundation και πρόκειται για ένα ακτινοβόλο και γεμάτο ήλιο άρωμα που ανεβάζει τη διάθεση. Μια τραγανή, γεμάτη αυτοπεποίθηση έκρηξη ζεστής ενέργειας ανοίγει τον χορό με ζωηρή λεβάντα και γεράνι. Καθώς εμφανίζονται οι floral, πουδρέ νότες,
ένα πέπλο από ντελικάτα κίτρινα άνθη γεμίζει τον αέρα και μαζί με τη μιμόζα, η τουμπερόζα φέρνει διάρκεια και βάθος, μια ηλιακή καταιγίδα πλούσιας ευχαρίστησης. Η ήρεμη, καθησυχαστική βάση είναι κομψή και σοφιστικέ, με ξύλα κέδρου και ίριδα.

Ανακάλυψε το εδώ:

Διαθέσιμο στο atticadps.gr, 187,50€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed