Όσκαρ 2019: Ο Νικόλας Βιλλιώτης εντόπισε τη νέα τάση στα μαλλιά

Το καστανό επέστρεψε!

Το κόκκινο χαλί της φετινής απονομής έδειξε πως πολλές παραδοσιακά ξανθές γυναίκες γύρισαν στο καστανό και τη φυσικότητα. Οι τάσεις δημιουργούνται στο κόκκινο χαλί και εντοπίσαμε μία από αυτές.

Σκούρες αποχρώσεις και κοντό μήκος δείχνουν ότι οι έντονες διχρωμίες έχουν πια τελειώσει. Κι αν αυτές υπάρχουν, είναι πιο φυσικές και ήσυχες. Σε ψυχρές ή θερμές αποχρώσεις, το καστανό δείχνει να κυριαρχεί. Συνδυασμένο με παστέλ αποχρώσεις ρούχων σε γυναίκες που δεν είναι απαραίτητα ξανθές.

Τα κοντά καρέ που είναι σαφώς πιο πάνω από τους ώμους έχουν επιστρέψει. Δεν είναι ημίμετρα, έχουν μια παιδικότητα, αναφορές σε μια άλλη ηλικία.

Κοντή γραμμή μαλλιών σε πιο ανέμελο styling δείχνει μια ελευθερία, χωρίς την τυποποίηση του κομμωτηρίου. Ένα καστανό ενισχύει τη φυσικότητα που ούτως ή άλλως προσδίδει το τόσο κοντό μήκος.

Η Amy Adams πέρασε κι αυτή από το κόκκινο χρώμα σε ένα καστανό που μπορεί να έχει διαφορετικά χρώματα αλλά είναι απόλυτα φυσικό.

Το απόλυτο look. Ένα πολύ δυναμικό καστανό. Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στην ίδια. Τα δεδομένα και οι κανόνες μιλάνε για χρώμα προσώπου, δέρματος και ματιών. Αλλά αυτή η περίπτωση είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Άλλωστε, οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να τους ανατρέπεις.

Υπέροχος συνδυασμός χρώματος μαλλιών με τα φρύδια της. Το κοντό μήκος «βγάζει» προς τα έξω το πρόσωπο και τα φρύδια της κάνοντάς την ακόμα πιο όμορφη. Το απαλό μακιγιάζ απογειώνει συνολικά το beauty look της.

Επίσημα, πια, καστανή. Ένα κορίτσι που μπορεί να υποστηρίξει κάθε χρώμα και μπορεί να δείχνει πάντα όμορφη.

Διάβασε επίσης:

Το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη

Ο Νικόλας Βιλλιώτης στις Ιστορίες Μόδας της ΕΡΤ

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ

HAIR EXPERT

Ο κορυφαίος hair colourist έχει τα πιο χρήσιμα tips για τα μαλλιά σου αλλά και το πιο colourless Instagram account.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.