Ο οίκος YSL Beauty παρουσιάζει το νέο ALL HOURS FOUNDATION – Πώς θα βρεις τη δική σου απόχρωση

Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, προσφέρει την αίσθηση «γυμνής» επιδερμίδας και την αφήνει πιο λεία, απαλή και ενυδατωμένη, δίνοντας ένα λαμπερό ματ αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει από πιο ήπια έως πλήρη κάλυψη

Για το ανανεωμένο ALL HOURS, ο οίκος YSL Beauty ανέπτυξε την πρώτη του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SKIN-FUSHING που υπόσχεται πλήρη κάλυψη και μέγιστη άνεση σε συνδυασμό με ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα. Ορυκτές χρωστικές ενθυλακώνονται σε μια λεπτόρρευστη σύνθεση, σχηματίζοντας ένα πλέγμα, εμπνευσμένο από την υφή της επιδερμίδας για να επιτύχουν κάλυψη που χτίζεται, από πιο ανάλαφρη έως πλήρη. 24 ώρες ενυδάτωσης και ματ όψη, στην πούδρα neo-skin.

ΜΕ ΓΙΑΣΕΜΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ YSL BEAUTY ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ OURIKA ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Ο Οίκος YSL BEAUTY υποστήριξε τη δημιουργία ενός συνεταιρισμού 33 γυναικών, οι οποίες καλλιεργούν όλα τα φυτά στους Κήπους της κοινότητας Ourika στο Μαρόκο, συμπεριλαμβανομένων των Γιασεμιών που περιέχονται στη σύνθεση του ALL HOURS. Αυτό το άνευ προηγουμένου κοινωνικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην προώθηση των δεξιοτήτων των γυναικών της περιοχής, για να προάγει την οικονομική τους ανεξαρτησία. Πέρα από το γεγονός ότι δημιούργησαν θέσεις εργασίας για έναν γυναικείο συνεταιρισμό, οι Κήποι αυτοί επιτρέπουν στον οίκο YSL Beauty να παρακολουθεί και να συλλέγει ορισμένα από τα πολύτιμα συστατικά που είναι ζωτικής σημασίας για τη σύνθεση των προϊόντων ομορφιάς του, διατηρώντας τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει την κληρονομιά YSL. Κάθε πρώτη ύλη επιλέγεται, καλλιεργείται και συλλέγεται με βιώσιμο τρόπο, ενώ στη συνέχεια εκχυλίζεται προσεκτικά, ώστε να πληρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΚΑΜΑ 20 ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ασυναγώνιστο σε θέμα υφής και λαμπερού αποτελέσματος, το ALL HOURS FOUNDATION, κυκλοφορεί πλέον σε 20 αποχρώσεις, για να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τόνο επιδερμίδας.
Μια ιδανική γκάμα αποχρώσεων που σχεδιάστηκε επιστημονικά με βάση εκτενείς μελέτες σε 3000 συμμετέχοντες ανά τον κόσμο. Ο YSL Beauty δημιούργησε ένα πρωτόκολλο βαθμονόμησης αποχρώσεων με τη βοήθεια των καταναλωτών και makeup artists. Χάρη σε μια τεχνολογία αιχμής και ένα φασματοφωτόμετρο, δημιουργήθηκε ένας αλγόριθμος που οδήγησε στον επιστημονικό σχεδιασμό της ιδανικής γκάμας αποχρώσεών του, ενώ το χρώμα δείχνει σαν να το εφαρμόσατε μόλις όση ώρα κι αν το φοράτε.

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ALL HOURS ΣΕ 3 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ 

1° ΒΗΜΑ.

Αρχικά, βρείτε τη χρωματική οικογένεια, επιλέγοντας μεταξύ ανοιχτών (Light), μεσαίων (Medium) και σκούρων (Dark) αποχρώσεων. L=Light, m=Medium, D=Deep 

2° ΒΗΜΑ.

Στη συνέχεια, βρείτε τον υποτόνο της επιδερμίδας σας. Έχετε ψυχρό (Cool), ουδέτερο (Neutral) ή θερμό υποτόνο (Warm); Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός, για να βρείτε τον δικό σας υποτόνο:

-Το τεστ με το χρώμα φλεβών: δείτε τις φλέβες στους καρπούς σας.

  • Αν είναι πράσινες, έχετε θερμό υποτόνο (Cool). 
  • Αν είναι μπλε ή μοβ, έχετε θερμό υποτόνο (Neutral). 
  • Αν είναι μπλε ή γκρι, έχετε ουδέτερο υποτόνο (Warm). 

-Το τεστ με το λευκό χαρτί: βάλτε ένα φύλλο λευκού χαρτιού δίπλα στο πρόσωπό σας. 

  • Αν η επιδερμίδα σας δείχνει πιο κίτρινο από το λευκό χαρτί έχετε θερμό υποτόνο (Cool).
  • Αν δείχνει ροζ, έχετε ψυχρό υποτόνο (Neutral).
  • Αν δε βλέπετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, έχετε ουδέτερο υποτόνο (Warm). 

C=Cool, N=Neutral, W= Warm

3° ΒΗΜΑ.

Αφού βρείτε τον τόνο και τον υποτόνο σας, προσδιορίστε τη χρωματική ένταση, επιλέγοντας από το 1 στο πιο ανοιχτό άκρο του φάσματος έως το 10 στην πιο σκούρα άκρο απόχρωσή του.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Πάρτε το πρώτο γράμμα της επιλεγμένης χρωματικής οικογένειας, δηλ. L για Light, Μ για Medium ή D για Deep, προσθέστε το πρώτο γράμμα του επιλεγμένου υποτόνου, δηλ. C για Cool, Ν για Neutral ή W για Warm. Τέλος, προσθέστε τον αριθμό από το χρωματικό φάσμα. Ο συνδυασμός των δύο γραμμάτων και του αριθμού είναι η δική σας απόχρωση, π.χ. LW7 = χρωματική οικογένεια Light, υποτόνος Warm, ένταση 7. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε πρωτόγνωρη άνεση και κάλυψη.

YVES SAINT LAURENTALL HOURS FOUNDATION, διαθέσιμο στο atticadps.gr

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed