Νιώθεις το πρόσωπό σου θαμπό και θέλεις να του χαρίσεις φρεσκάδα και λάμψη;

Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής μας εξηγεί γιατί είναι σημαντική η εφαρμογή ενός εξειδικευμένου Ιατρικού καθαρισμού και μας συμβουλεύει πως θα αποκτήσουμε ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο

Η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας κυρίως έπειτα από καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με την ελλιπή φροντίδα του προσώπου μας έχει ως αποτέλεσμα σταδιακά να χάνεται η λάμψη και η σφριγηλότητά του. Κατά συνέπεια, να έχουμε ένα θαμπό πρόσωπο καθώς και να εμφανίζουμε ακόμα και ενοχλητικές πανάδες και μη επιθυμητές δυσχρωμίες.

Εκτός από τον ήλιο, ένας ακόμα παράγοντας που προκαλεί ανισορροπία στο δέρμα μας είναι η έντονη έκκριση σμήγματος, που οφείλεται είτε από περιβαλλοντικές συνθήκες (έντονους ρύπους) είτε από άγχος, ορμονικές διαταραχές ακόμα και από μη ισορροπημένη διατροφή. Σε έντονες περιπτώσεις σμήγματος έχουμε δημιουργία μαύρων στιγμάτων ακόμα και ανάπτυξη βακτηριδίων με αποτέλεσμα ένα σημαντικό πρόβλημα για το δέρμα μας αν δεν φροντίσουμε να ανοίξουμε τους έγκλειστους πόρους.

Σε περιπτώσεις όπως οι προαναφερθείσες, προτείνεται η εφαρμογή ενός εξειδικευμένου ιατρικού καθαρισμού με στόχο την βελτίωση του τόνου του δέρματός μας, προσφέροντας βαθιά απολέπιση, σύσφιξη και ενυδάτωση στο πρόσωπό μας. Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που ορίζουν έναν αποτελεσματικό καθαρισμό όπως το Bio-Facial.

Το Bio-FACIAL είναι ένας εξειδικευμένος Ιατρικός καθαρισμός αποτελούμενος από τρία στάδια.

Step 1. Μάσκα ενεργού άνθρακα.

Το VCarbon είναι ένα αρθρωτό (ολοκληρωμένο) σύστημα, αποτελούμενο από 2 προϊόντα (V Carbo Film και V Carbon Spray) που επιτρέπουν την εφαρμογή θεραπειών μεσαίας ή βαθιάς απολέπισης ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Αυτό είναι δυνατό χάρη στους φυσικούς παράγοντες απολέπισης: Φερουλικό οξύ, Μανδελικό Οξύ και Γαλακτικό Οξύ. Οι παράγοντες αυτοί έχουν εύχρηστες, αναζωογονητικές ιδιότητες και προσδίδουν λάμψη σε συνδυασμό, επίσης, και με τα αντιοξειδωτικά συστατικά από Εκχύλισμα Μαύρου Τζίντζερ και Εκχύλισμα Γλυκόριζας, καθώς και στις γνωστές ιδιότητες του ίδιου του άνθρακα – καθαρισμός και αποτοξίνωση.

Το V Carbon Spray ρυθμίζει το βάθος της θεραπείας εμποδίζοντας τη δράση του Film αλλά παράλληλα παράγει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης χάρη στην παρουσία για πρώτη φορά ειδικών μικρονισμένων εξαπεπτιδίων. Το V Carbon είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία από μόνο του ή σε συνδυασμό με θεραπείες Q-Switched λέιζερ.

Step 2. Καινοτόμος τεχνολογία Κλασματικής Micro–Plasma RF (PIXEL RF)

Η τεχνολογία PIXEL RF δημιουργεί μικροσκοπικές ζώνες θεραπείας που αποτελούνται είτε από εξάχνωση ελεγχόμενου βάθους με ελάχιστη θερμική βλάβη, είτε μεγαλύτερη θερμική βλάβη εντός του δέρματος, για να προκαλέσει ουσιαστική ανάπλαση μακριά και πάνω από το επίπεδο που βρίσκεται ο ανεπηρέαστος και υγιής περιβάλλοντας δερματικός ιστός. Οι εφαρμογές της τεχνολογίας PIXEL RF.

Step 3. ImpactTM   & Growth–Factor Mask (Ακουστικοί υπέρηχοι).

Ο συνδυασμός της κλασματικής τεχνολογίας και του Impact™ εισάγει μία νέα μέθοδο μεταφοράς ουσιών δια μέσου της επιδερμίδας που ονομάζεται iTED (impact Trans-Epidermal Delivery). Η τεχνολογία Impact™ παράγει εναλλασσόμενα κύματα ακουστικών υπερήχων, που εισάγουν τα φαρμακευτικά προϊόντα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος μέσω των μικρό-οπών (κανάλια). Με τη μέθοδο αυτή διοχετεύονται αναγεννητικές ουσίες (Growth Factors, Vitamins) στο δέρμα, διαπερνώντας την κερατίνη στιβάδα και την επιδερμίδα, για πιο ενισχυμένη και μακράς διάρκειας δράση.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

•Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

•Συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους

•Μειώνει την ακμή, τις ουλές και τον απο-χρωματισμό του δέρματος μετά την ακμή

•Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το επιφανειακό επιδερματικό στρώμα

•Διεγείρει την ανάπτυξη κολλαγόνου’Βελτιώνει την υφή του δέρματος

•Καθαρίζει τους πόρους βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης σπυριών και μαύρων στιγμάτων

•Έχει ανορθωτικό αποτέλεσμα

•Ανάπλαση του φωτογηρασμένου δέρματος

•Θεραπεία λεπτών γραμμών, πόρων και ρυτίδων

•Δερματική σύσφιξη

•Βελτίωση ουλών ακμής, ραβδώσεων και ουλών ανεμοβλογιάς

Πόση ώρα διαρκεί; Ο ιατρικός καθαρισμός BioFACIAL διαρκεί περίπου 60 λεπτά, χρόνος κατά τον οποίο οι πελάτες χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τις ανέσεις που προσφέρει το φιλικό και πολυτελές περιβάλλον μας.

Πονάει; Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω; Οι θεραπείες Biofacial, βελτιώνουν αισθητά τον τόνο και την υφή του δέρματος, προσφέροντας στους πελάτες άμεσα φρεσκάδα και ζωντάνια.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω τη θεραπεία; Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά 30-45 μερές.

Κατά την ολοκλήρωση ενός καθαρισμού η εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας μας σε συνδυασμό με την οξυγόνωση του δέρματός μας είναι σε θέση να προσφέρουν υγεία, φρεσκάδα, λάμψη και ταυτόχρονα μέγιστη απορροφητικότητα των δερμοκαλλυντικών μας. Ένας από τους λόγους για τον οποίο είναι σημαντική η επανάληψη της θεραπείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συχνά υπάρχει ο φόβος και η ανησυχία πριν από κάθε καθαρισμό για τυχόν ερυθρότητες, ξεφλουδίσματα, μολύνσεις και σημάδια. Είναι σημαντικό να έχουμε λάβει γνώση πριν από την εφαρμογή της θεραπείας για το αποτέλεσμα και την μετέπειτα φροντίδα του. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και την πιστοποίηση των προϊόντων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.perfect-blue.com

ΚΟΛΩΝΑΚΙ | ΒΟΥΛΑ +302108958612

ΚΥΠΡΟΣ+35796444870

 

 

Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής Έκτορας, MD, PD, PhD είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.