Ο Νικόλας Βιλλιώτης σχολιάζει τις Χρυσές Σφαίρες

Οι εμφανίσεις που τον ενθουσίασαν και τα συμπεράσματα απ’το κόκκινο χαλί

Η 76η απονομή των Golden Globes ανήκει, πια, στο παρελθόν. Ο Νικόλας Βιλλιώτης παρακολούθησε το κόκκινο χαλί και εστίασε περισσότερο στα μαλλιά των stars που τον ενθουσίασαν.

Τα φυσικά χάλκινα χρώματα επικράτησαν στα μαλλιά. Όχι υπερβολές, όχι έντονοι χρωματισμοί αλλά επιστροφή στη φυσικότητα, όπως η Emma Stone που άφησε το ξανθό και γύρισε στους δικούς της ginger τόνους.

Υπερήφανη κοκκινομάλλα, Jessica Chastain.

Διαχρονικό icon τόσο στα fashion όσο και στα beauty μονοπάτια, η κοκκινομάλλα Julianne Moore ήταν ολόσωστη για άλλη μια φορά, κρατώντας το chicness σε υψηλά επίπεδα.

Από την άλλη, η Charlize Theron με φυσική ρίζα και ανταύγειες, ανέδειξε τέλεια το πρόσωπο και τα μαλλιά της, με ένα συγκλονιστικά σωστό χτένισμα με ελαφριά κλίση προς τα έξω στο τελείωμα, που ολοκληρώθηκε με ένα αξεσουάρ μαλλιών. Τα αξεσουάρ μαλλιών, πλέον, δεν είναι «κρυφά» αλλά φαίνονται και δίνουν μια έξτρα πινελιά στο χτένισμα.

Η Julia Roberts εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το ωραιότερο ξανθό της βραδιάς, σε θερμούς τόνους. Φυσικοί κυματισμοί απογείωσαν το cool outfit που είχε επιλέξει. Κάτι πολύ σημαντικό σε αυτή αλλά και σε πολλές από τις εμφανίσεις είναι τα «μαλλιά πίσω από τα αυτιά». Αυτό το hairstyling δηλώνει ελευθερία στο πρόσωπο. Προβάλει την καθαρότητα. Η Julia Roberts ήταν η leader σε αυτό.

Last but not least, η Glenn Close. Μία movie star με μια εντυπωσιακή ομορφιά, ξεχωριστή από τα συνηθισμένα. Με την εμφάνισή της αποδεικνύει πως μια γυναίκα δεν είναι απαραίτητο να βάφει τα μαλλιά της για να αναδείξει το καλύτερο «εγώ» της. Πολλές φορές η φυσικότητα και ο σεβασμός προς αυτή, αναδεικνύει καλύτερα την ομορφιά μας.

Διάβασε επίσης:

Το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη

Ο Νικόλας Βιλλιώτης στις Ιστορίες Μόδας της ΕΡΤ

4 κρέμες που θα σώσουν το ξηρό σου δέρμα

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ

HAIR EXPERT

Ο κορυφαίος hair colourist έχει τα πιο χρήσιμα tips για τα μαλλιά σου αλλά και το πιο colourless Instagram account.

No Comments Yet

Comments are closed