Νικόλας Βιλλιώτης: Οι κανόνες για σωστά extensions και τρέσες

Όσα πρέπει να ξέρεις και να προσέχεις

Τα «επιπρόσθετα» μαλλιά αποτελούν σκέψη πολλών γυναικών που ωστόσο φοβούνται πως θα «φαίνονται» καθώς θα ξεχωρίζουν από τα κανονικά μαλλιά τους. Τι πρέπει να προσέχεις; Πώς πρέπει να τα κουρέψεις; Τι περιποίηση χρειάζονται;

Ο hair expert Νικόλας Βιλλιώτης γράφει στο YourTipster.gr όσα πρέπει να ξέρεις και να προσέχεις για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

«Το πιο σημαντικό είναι να τα προσαρμόζεις με ένα σωστό κούρεμα. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν κουρεύουμε γεωμετρικά τις τρέσες ή τα extensions αλλά αδειάζουμε τα κάτω σημεία λεπταίνοντας τις άκρες για να προσαρμόζονται στα μαλλιά μας.

Αν έχεις φιλαριστά μαλλιά που ακουμπάνε τους ώμους, τότε πρέπει να προσέξεις πολύ. Για να μη φαίνονται πρέπει να κάνεις ακόμα πιο έντονα φιλαρίσματα με τον κομμωτή σου που θα χρησιμοποιήσει σίγουρα ψαλίδι ή ξυράφι.

Στα πολύ ξανθά μαλλιά καλύτερο θα ήταν να βάζεις και να βγάζεις τις τρέσες και να μην προβείς σε μόνιμες λύσεις γιατί θέλουν ακόμα περισσότερη φροντίδα και δε γίνεται να τα επιβαρύνεις με extentions.

 

Κεφάλαιο Περιποίηση

«Πολύ σημαντικό κομμάτι είναι η περιποίηση. Τις τρέσες τις περιποιούμαστε όπως τα μαλλιά μας αλλά τις λούζουμε κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω, δεν τις τρίβουμε. Μετά οπωσδήποτε χρειάζεται μάσκα για να μαλακώσει η τρίχα. Αν τις φοράς καθημερινά και ταλαιπωρούνται, αφυδατώνονται. Αν δεν τα περιποιείσαι αποκτούν μια υφή που ξεχωρίζει από τα δικά σου μαλλιά. Συχνά συμβαίνει να υπάρχει ματ αποτέλεσμα στις τρέσες και στα φυσικά μαλλιά σου γυαλιστερό επειδή απλά δεν τς φροντίζεις. Η υφή έχει να κάνει σχέση με την περιποίηση αλλά και με την ποιότητα της τρέσας».

 

Περισσότερα tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη εδώ.

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ

HAIR EXPERT

Ο κορυφαίος hair colourist έχει τα πιο χρήσιμα tips για τα μαλλιά σου αλλά και το πιο colourless Instagram account.

No Comments Yet

Comments are closed