Το νέο άρωμα της Byredo είναι τα συναισθήματα του σήμερα

Μοιάζει να αντανακλά τη ζωή και τον ψυχισμό μας, με σύγχρονες και χαλαρωτικές νότες να μας καθησυχάζουν

Η αγαπημένη μας Byredo παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στα μοναδικά αρώματα της, το Mixed Emotions, ένα «απόσταγμα» των συναισθηματικών ups & downs, που αντανακλά μια ασταθή πραγματικότητα και έναν κόσμο ρευστό. Εξερευνώντας τη δυσαρμονία και τη διχοτομία, το νέο eau de parfum ευθυγραμμίζει το οικείο με το άγνωστο σε ένα άρωμα που εκφράζεται μέσα από τις αντιθέσεις του.

«Κλείνουμε συναισθήματα σε μπουκάλια, αυτή είναι η δουλειά μας. Ελπίζω πως, όταν κάποιος διαβάζει την ετικέτα ενός αρώματός μας ταυτίζεται με το συναίσθημα που εκφράζει στην πιο απλή μορφή του και μετά, βρίσκει κάτι πιο βαθύ να συνδεθεί: την αντιπαράθεση του οικείου με το άγνωστο.»

Ben Gorham, Creative Director και Founder της Byredo

Το Mixed Emotions είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε όλα τα φύλα, δημιουργημένο για να εκφράσει τη θυελλώδη φύση των καιρών που ζούμε – ένα «απόσταγμα» των συναισθηματικών ups & downs, που αντανακλά μια ασταθή πραγματικότητα και έναν κόσμο ρευστό. Εξερευνώντας τη δυσαρμονία και τη διχοτομία, το Mixed Emotions ευθυγραμμίζει το οικείο με το άγνωστο σε ένα άρωμα που εκφράζεται μέσα από τις αντιθέσεις του.

Συνεχίζοντας τη φιλοσοφία της Byredo να μεταφράζει θραύσματα αναμνήσεων και αφηρημένες ιδέες σε ευωδιές, το Mixed Emotions είναι ένα οσφρητικό σκίτσο του σύγχρονου, συλλογικού τρόπου σκέψης. Οι χαλαρωτικές νότες του τσαγιού maté και η αιχμηρή γλύκα του φραγκοστάφυλου πλαισιώνονται από ξύλο, ενώ η καθησυχαστική ευωδιά του μαύρου τσαγιού διακόπτεται από τις συνθετικές νότες φύλλων βιολέτας – μια αναζωογονητική υπενθύμιση πως «it is ok to not be ok» και πως, μέσα από εμπειρίες που αποτελούν πρόκληση, ίσως αναδυθεί μια νέα πραγματικότητα.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η essance που αφήνει, σε διαβεβαιώνουμε πως είναι μαγευτική καθώς οι νότες κορυφής του αρώματος είναι από maté και φραγκοστάφυλο ενώ η καρδιά του αποτελείται από αρώματα όπως μαύρο τσάι Κεϋλάνης και φύλλα βιολέτας. Η βάση του είναι πιο έντονη και ζεστή και είναι αυτή που δίνει όλο το ταπεραμέντο με αρώματα από ξύλο σημύδας και πάπυρου.

Byredo Mixed Emotions Eau de Parfume, atticadps.gr, 197,60€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed