Οι νέες κάψουλες της Darphin

Για νεανική όψη και λάμψη, κατά των περιβαλλοντικών επιθέσεων

Η Darphin παρουσιάζει το Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C & E Oil Concentrate, μία εντατική θεραπεία με λεπτόρρευστη υφή που προστατεύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και της χαρίζει μοναδική λάμψη.

Ένα βοτανικό έλαιο με λεπτόρρευστη υφή συνδυάζεται με ένα σύμπλεγμα Προ-Βιταμίνης C και Ε για να προστατεύσει τη νεανική όψη της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και να της χαρίσει μοναδική λάμψη. Ιδανική δόση για ένα λαμπερό αποτέλεσμα: 2 κάψουλες την ημέρα.

Το νέο Darphin Ideal Resource Oil Concentrate περιέχει προ-Βιταμίνες C και Ε λειτουργούν πιο αποτελεσματικά μαζί, καθώς η καθεμιά συμπληρώνει την αντιοξειδωτική δράση της άλλης. Ο συνδυασμός τους αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο προστασίας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed