Η νέα συνεργασία του Γιώργου Παπακώστα

Το grooming στα καλύτερά του

Το ανδρικό brand περιποίησης έχει, πλέον, πρόσωπο και είναι ο Γιώργος Παπακώστας!

O chef και επιχειρηματίας, Γιώργος Παπακώστας, επιλέχθηκε ως Ambassador
του Brand Hawkings & Brimble στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπακώστας έχει συνεργαστεί με επώνυμους chef όπως ο Gordon Ramsay και ο Daniel Boulud ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, έχοντας φυσικά ταξιδέψει και μαγειρέψει σε πολλές χώρες δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο κριτήριο γεύσης και γούστου. Το όνομα του κρύβεται πίσω από τις πιο επιτυχημένες gourmet διευθύνσεις της πόλης, τα The Burger Joint και Vittoria Gati.

Η δυναμική προσωπικότητα του εμπνέει! Πάντα κομψός και με ικανότητα να αλλάζει το στυλ του, ο Γιώργος Παπακώστας εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Hawkins & Brimble και ο ίδιος ενθουσιασμένος για τον νέο του ρόλο, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ μια μάρκα όπως η Hawkins & Brimble, μια σειρά απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα. Προσωπικά, θέλω η καθημερινή μου περιποίηση να αποτελείται από εξειδικευμένα προϊόντα με φυσικά συστατικά και να με καλύπτουν σε όλη τη διάρκεια της μέρας»

Βρες τα προιόντα Hawkings & Brimble εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.