Νέα συνεργασία για τη L’Oreal Paris και τον οίκο Karl Lagerfeld

Τα 2 iconic Παριζιάνικα brands θα λανσάρουν μια εμπνευσμένη συλλογή μακιγιάζ στις 27 Σεπτεμβρίου

Η L’Oréal Paris και ο οίκος KARL LAGERFELD ανακοινώνουν την αποκλειστική τους συνεργασία για το λανσάρισμα μιας μοναδικής συλλογής μακιγιάζ.

Αντλώντας έμπνευση από το σχεδιαστή που έφυγε πρόσφατα, η συλλογή θα είναι αφιερωμένη στο iconic rock-chic στυλ του, με παριζιάνικη κομψότητα, που είναι ταυτόχρονα διαχρονική και απέριττη.

Η συλλογή KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris προκειμένου να γιορτάσει τόσο το όραμα του σχεδιαστή για τη ομορφιά, όσο και τη δημιουργική του κληρονομιά, θα αποκαλυφθεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Η παγκόσμια αυτή κυκλοφορία δεν είναι τυχαία καθώς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, στην έναρξη του Paris Fashion Week στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τόσο ο οίκος KARL LAGERFELD όσο και η L’Oréal Paris αποτελούν 2 brands άμεσα συνδεόμενα με την Παριζιάνικη κληρονομιά, τα οποία δίνουν έμφαση στο πρωτοποριακό πνεύμα και δεσμεύονται να τονίσουν τη γυναικεία δύναμη, με το βλέμμα στραμμένο διαρκώς στην καινοτομία. Τα προϊόντα KARL LAGERFELD X LOréal Paris δημιουργήθηκαν με την επιστημονική αφοσίωση και την τεχνογνωσία της L’Oréal Paris. Η συλλογή θα αναδειχθεί μέσα από μια εντυπωσιακή καμπάνια εμπνευσμένη από τα πιο iconic quotes που υποστήριζε ο Karl Lagerfeld.

«Όλες οι συνεργασίες με σχεδιαστές μόδας είναι τιμή για εμάς στη L’Oréal Paris, αλλά ειδικά αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική», δήλωσε η Delphine Viguier, L’Oréal Paris Global Brand President.

Η συλλογή μακιγιάζ KARL LAGERFELD X L’Oréal Paris θα λανσαριστεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 20 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & online.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.