Η νέα σειρά της Estee Lauder για διατήρηση της νεότητας

Ένα πολύτιμο εκχύλισμα που βοηθά στη λεία όψη, τη σφριγηλή αίσθηση και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου

Η νέα συλλογή της Estée Lauder συνδυάζει τα πιο πολύτιμα συστατικά του κόσμου, με τεχνολογίες επόμενης γενιάς για διατήρηση της νεότητας για μία ζωή απέραντης ομορφιάς.

Πρόκειται για την νέα Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth σειρά προϊόντων όπου κάθε ένα είναι εμπλουτισμένο με το πολύτιμο εκχύλισμα Γεντιανής Ιμαλαΐων, ένα άνθος που επιβιώνει στις πιο ψυχρές κορυφές, γνωστό για την εξαιρετική του δύναμη να αυτό-επανορθώνεται.

Η πολυτελής συλλογή περιποίησης βοηθά στην αναζωογόνηση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας για επανόρθωση και ενίσχυση της φυσικής επικοινωνίας των κυττάρων. Η επιδερμίδα αποκτά εντυπωσιακά πιο ανορθωμένη, πιο λεία όψη και σφριγηλή αίσθηση, καθώς αυξάνεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Χάρισε στην επιδερμίδα σου απόλυτα νεότερη όψη, καθώς αφυπνίζεται η έμφυτη δύναμη της επιδερμίδας για ορατή αναζωογόνηση και ανανέωση  – σαν να “επαν-εκπαιδεύεται” η ώστε να φαίνεται και να ενεργεί όπως όταν ήταν νεότερη. Η σύνθεση των Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth προϊόντων διαθέτει σύνθεση η οποία βοηθά στην ορατή επανόρθωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, οδηγώντας στην ανάκτηση της νεανικότητας και παράλληλα της ελαστικότητάς της ενώ που αποτελεί το κλειδί της αντίστασης στα μελλοντικά σημάδια γήρανσης.

Ανακάλυψε όλη την σειρά εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed