Η νέα σειρά της Body Shop με βάση την κάνναβη

Η νέα προσθήκη του Body Shop στην περιποίηση σώματος και χεριών είναι τα must προϊόντα και σίγουρα θα τα λατρέψεις!

Με βασικό συστατικό τα ευεργετικά έλαια των σπόρων κάνναβης, η Body Shop λανσάρει τη νέα σειρά Hemp. Το όνομα της προέρχεται από τα hemp συστατικά που περιέχει, όπως είναι η κάνναβη και το έλαιο από τους σπόρους της και φυσικά από την 100% vegan και natural φιλοσοφία της εταιρείας.

Η κάνναβη είναι μία από τις αρχαιότερες καλλιέργειες στον κόσμο και προέρχεται από την Κεντρική Ασία. Μεταφέρθηκε από ταξιδιώτες και εμπόρους στην Ινδία, την Κίνα και την Ευρώπη, όπου καλλιεργήθηκε για την παραγωγή τροφίμων, για το έλαιό της και για φαρμακευτικούς σκοπούς. Πρόκειται για μία πραγματικά «θαυματουργή» καλλιέργεια και η Body Shop από το 1992, πρωτοπόρησε αξιοποιώντας την κάνναβη ως βασικό συστατικό στα προϊόντα της, χρησιμοποιώντας όμως μία μη ψυχοδραστική ποικιλία του φυτού. Προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να θεωρηθεί η συγκεκριμένη καλλιέργεια παράνομη, πρέπει να παραμείνει μυστική την τοποθεσία και την ταυτότητα του προμηθευτή. Οι αγρότες καλλιεργούν την κάνναβη με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σε μία μυστική τοποθεσία σπάνιας ομορφιάς στην Γαλλία και παράγουν το πλούσιο σε ενυδατικές ιδιότητες έλαιο σπόρων κάνναβης που είναι και το βασικό συστατικό στα προϊόντα της σειράς.

Η Hemp σειρά περιλαμβάνει τα αγαπημένα σου iconic Body Shop προϊόντα όπως την body cream, την πολυαναμενόμενη Heavy duty hand protector, απολεπιστικό γάντι από κλωστική κάνναβη, lip oil αλλά και πολλά ακόμα προϊόντα που θα βρεις εδώ.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed