Νέα σειρά Elvive Rapid Reviver από τη L’Oreal Paris

Γρήγορη δράση και βαθιά θρέψη, χωρίς αναμονή

Συνδυάζοντας τη γρήγορη δράση ενός conditioner με τις εντατικές ιδιότητες μιας μάσκας μαλλιών, η L’Oreal Paris φτάνει ένα βήμα παραπέρα με τα νέα Rapid Revivers, τα πρώτα super conditioners βαθιάς θρέψης που προσφέρουν 2πλάσια αναδόμηση από ένα κλασικό conditioner, χωρίς χρόνο αναμονής!

Η νέα σειρά που αποτελείται από 4 conditioners προσφέρει 2 φορές περισσότερη φροντίδα από ένα κλασσικό conditioner για μια γρήγορη επανόρθωση της φθαρμένης τρίχας. Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί σαν μάσκα αλλά και σαν conditioner όπου αμέσως μετά την εφαρμογή του γίνεται ένα με την τρίχα για να την επανορθώσει και να την αναζωογονήσει, χωρίς να χρειάζεται να μείνει για ώρα πάνω στα μαλλιά. Καθένα από τα προϊόντα της σειράς Rapid Reviver αποτελεί έναν συμπυκνωμένο ορό φροντίδας με αμινοξέα, ο οποίος απορροφάται εύκολα, καθώς και από διαφορετικά συστατικά, τα οποία ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και προβλήματα που αφορούν τα μαλλιά.

Τα μαλλιά σου αναζωογονούνται αμέσως και γίνονται εξαιρετικά απαλά, λαμπερά και ανέμελα, χωρίς να βαραίνουν με την καθημερινή χρήση.

Βρες όλη την σειρά εδώ

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.