Η νέα σειρά αρωμάτων της Molton Brown

Ιδανική όχι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτάστε με τις πιο ξεχωριστές μυρωδιές από τον οίκο Molton Brown, που έρχονται να μας θυμίσουν πως η αγάπη είναι κάθε μέρα γιορτή!

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, του οίκου Molton Brown, σαγηνεύουν τις αισθήσεις με ένα πραγματικό αριστούργημα – τη νέα σειρά Jasmine & Sun Rose που αποτελεί το ιδανικό δώρο για εκείνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για να απεικονίσει αυτό το άρωμα ως έργο τέχνης, ο οίκος Molton Brown συνεργάστηκε με την διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανίδα εικαστικό Rhea Thierstein. Εμπνευσμένο από αυτό που εκείνη περιγράφει ως «μοντέρνο, θηλυκό και παιχνιδιάρικο» άρωμα, δημιούργησε μια αρμονική συλλογή με κύριο συστατικό αυτό του γιασεμιού και της γοητείας του Sun Rose από το Δέλτα του Νείλου.

Βρες το σετ εδώ

Ο Οίκος Molton Brown αφυπνίζει τις αισθήσεις με μια περιπέτεια εμπνευσμένη από θάλασσα και σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους άνδρες. Το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σου έχει όνομα και λέγεται Coastal Cypress & SEA Fennel. 

Υιοθετώντας την επιθυμία για απεριόριστη διερεύνηση του αχαρτογράφητου, το άρωμα συνδυάζει την
αλμύρα από τις σταγόνες των κυμάτων με το κύριο συστατικό του να προέρχεται από το Cape York της Αυστραλίας.  Το κυπαρισσέλαιο, που είναι γνωστό ως «μπλε χρυσός», είναι το μοναδικό
φυσικό μπλε αιθέριο έλαιο στον κόσμο που αποστάζεται από ένα δέντρο. Το έλαιο αυτό αναμειγνύεται
με τα αλμυρά αρωματικά αρώματα του μάραθου που καλλιεργούνται ​​στην άγρια ακτογραμμή.

Βρες το σετ εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.