Το Nails Done γιορτάζει ένα χρόνο sold out επιτυχίας!

Η Βασιλική Καρανζογιάννη εμπνεύστηκε τον χώρο που άλλαξε τα δεδομένα στο self pampering και το κοινό της Αθήνας τον λάτρεψε

Το Nails Done έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο! Σε party ατμόσφαιρα, με παλ αποχρώσεις και όμορφη διάθεση, η owner του Nails Done, Βασιλική Καρανζογιάννη υποδέχτηκε τους καλεσμένους για να σβήσουν μαζί την τούρτα και να μοιράσουν χαμόγελα και ευχές για το εξαιρετικό ξεκίνημα.

Ο DJ Kris ανέλαβε να ανεβάσει το κέφι των καλεσμένων με τις μουσικές του επιλογές, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη βραδιά με ποτό και customized cake pops & cookies από το Cake Love, τα οποία έκλεψαν την παράσταση, οπτικά αλλά και γευστικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες της Βασιλικής αλλά και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Ιωάννης Καλαντώνης, η Ελένη Στασινοπούλου, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Λία Μπαρόλα, η Άννα Μαρία Σουπιώνη,  η Βίκυ Πασχάλη, η Μαίρη Σταμούλη, η Ευφροσύνη Πολυζώη και η Χριστίνα Θεοδωρακοπούλου.

Δες όλους τους καλεσμένους του λαμπερού party

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΠΙΩΝΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ-ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ
ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ
ΕΛΕΝΑ ΠΑΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ
ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΙΛΙΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed