Τα μυστικά της Ιαπωνικής ομορφιάς με την Avon

Μάθε τη φιλοσοφία της layering περιποίησης

Η Avon φέρνει στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, τις πρωτοποριακές σειρές περιποίησης προσώπου Mission, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό τα οφέλη της Ιαπωνικής ιεροτελεστίας ομορφιάς.

Πρόκειται για δύο μοναδικές σειρές με αυθεντικά προϊόντα – τη Mission Y και την Mission Eclat –, που παρασκευάζονται στην Ιαπωνία και συνδυάζουν τη δύναμη των φυσικών συστατικών με τις πιο πρόσφατες και προηγμένες τεχνολογίες στο χώρο της ομορφιάς. Ο συνδυασμός αυτός αντιπροσωπεύει την Ιαπωνική ομορφιά, φέρνοντας πλούσιες συνθέσεις και τα καλύτερα ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν και διεισδύουν στα βαθύτερα επιδερμικά στρώματα.

Εμπνευσμένη από τις πανάρχαιες παραδόσεις ομορφιάς της Ιαπωνίας, όπου χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές μασάζ για να εφαρμόσουν στην επιδερμίδα τους προϊόντα καθαρισμού, τόνωσης ή ενυδάτωσης, οι σειρές Mission βασίζονται στην φιλοσοφία της layering περιποίησης.

Πρόκειται για μία διαδικασία που ολοκληρώνεται σε 4 βασικά βήματα, όπου εφαρμόζονται διαδοχικές στρώσεις του ίδιου ή διαφορετικών προϊόντων, με αθροιστική δράση, υιοθετώντας ταυτόχρονα τις παραδοσιακές, ειδικές τεχνικές μασάζ, ώστε τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα να απορροφώνται γρήγορα και να διευκολύνουν το layering.

Αν θέλεις να μάθεις και εσύ τα μυστικά της Ιαπωνικής ομορφιάς με την Avon και τα νέα προϊόντα Mission δες τα παρακάτω βίντεο:

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.