Το Movember επέστρεψε με τα Hawkins and Brimble

«Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς»

H Hawkins and Brimble Ελλάδος πιστή στη φιλοσοφία του brand που θέλει τον σύγχρονο άνδρα να φροντίζει τον εαυτό του και να νοιάζεται για τους άλλους, ανακοινώνει την υποστήριξή της στο Movember movement με την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς».

Στόχος της ενέργειας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και να τονίσει τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Το Movember είναι ένα ετήσιο γεγονός που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση στα θέματα υγείας των ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη, του καρκίνου των όρχεων, της ψυχικής υγείας, αλλά και της πρόληψης των αυτοκτονιών. Παγκοσμίως, οι άνδρες πεθαίνουν, κατά μέσο όρο, έξι χρόνια νεότεροι από τις γυναίκες και συχνά για λόγους που μπορούν να αποφευχθούν. Είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό!

Σχετική εικόνα

Την ενέργεια της Hawkins&Brimble Ελλάδος  «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» υποστηρίζουν τα barber shops Barberia 1930 στο Ψυχικό και Barberitos στον Πειραιά με δύο all-day events ανοιχτά σε άντρες και γυναίκες.

Barberia 1930

Barberitos

Αναλυτικά, την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου στο Barberia 1930 και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου στο Barberitos, οι barbers θα αναλάβουν την περιποίηση σας με στόχο να αφήσετε το μουστάκι που σας ταιριάζει στο συμβολικό κόστος των 10€. Τα έσοδα θα δοθούν ως δωρεά στο κίνημα και στο Επιστημονικό και Εκπαιδευτικό έργο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετά την περιποίησή τους ως δώρο, προϊόντα H&B.

Σχετική εικόνα

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.