Κάθε μέρα το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με ατμοσφαιρικές επιθέσεις που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο γερασμένη και κουρασμένη. Οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από το συνδυασμό της ηλιακής ακτινοβολίας και της ρύπανσης, αποτελούν μια συνεχή απειλή για την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου μας και αν θέλεις να ξέρεις, ναι, υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε αλλά και να το καταπολεμήσουμε.

Η SkinCeuticals είναι σύμμαχος μας σε αυτό, με τον Dr. Sheldon Pinnell, ο οποίος προσδιόρισε και κατοχύρωσε τις παραμέτρους που πρέπει να πληρούνται για τη βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C στο δέρμα και ανέπτυξε την αρχική τοπική σύνθεσης βιταμίνης C στο κλάδο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος.

Οι νέοι αντιοξειδωτικοί οροίμτης SkinCeuticals είναι επιστημονικά αποδεδειγμένo ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπεται η αυτοεπιδιόρθωση του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Πρόκειται για 3 επαναστατικά προϊόντα σε μορφή ορού που όχι μόνο θα αλλάζουν όλο σου το routine, αλλά θα δεις και τεράστια διαφορά στο δέρμα σου από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Πριν προμηθευτείς αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει στο δικό σου τύπου δέρματος, συμβουλεύσου τον δερματολόγο σου.

SkinCeauticals Silymarin CF, ένας πανίσχυρος ορός βιταμίνης C, εμπλουτισμένος  µε 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας που προσφέρει  προηγμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στις εξωτερικές  επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση του  σμήγματος, και ενδέχεται να οδηγήσουν σε εξάρσεις και ορατά σημάδια γήρανσης, θα το βρεις στο skinceuticals.gr, 155,00€

SkinCeuticals CE Ferulic, ένας πανίσχυρος ορός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο δέρματος,  κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα που είναι ώριμο και παρουσιάζει δυσχρωμίες και αφυδάτωση καθώς μειώνει το σύνολο των οξειδωτικών  βλαβών που έχουν προκληθεί από ακτίνες UV, Όζον και Καυσαέρια  Diesel κατά 41%, θα το βρεις στο skinceauticals.gr, 155,00€

 

SkinCeuticals Phloretin CF, ένας αντιοξειδωτικός ορός υψηλής αποτελεσματικότητας όπου προστατεύει ενάντια στη βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες,  διευκολύνοντας τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος και  επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση.
ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ την όψη των δυσχρωμιών και προσδίδει λάμψη και ομοιομορφία, θα το βρεις στο skinceuticals.gr, 155,00€