Η επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο -και όχι δεν είναι ανάγκη να πας στην παραλία για να πάρεις extra βιταμίνη D- χρειάζεται άμεση και δραστική ενυδάτωση.

Η νέα επαναστατική Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask της Darphin προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου, ενυδάτωση 24 ώρες σε μόλις 10 λεπτά! Μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με βοτανικά συστατικά και Υαλουρονικό Οξύ που βοηθούν στην υγρασία της επιδερμίδας, δημιουργώντας έναν Κύκλο Ενυδάτωσης.

Η συγκεκριμένη μάσκα δροσίζει άμεσα και ενυδατώνει συνεχώς για 24 ώρες έπειτα από μόλις 10 λεπτά εφαρμογής.

Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή και υγιής.

Τι είναι, όμως, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου αλλά και για να ακούσεις τις ανάγκες της;

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα χάνει υγρασία εξαιτίας των συχνών αλλαγών της θερμοκρασίας. Απλές συνήθειες όπως ο ύπνος, το φαγητό και η άθληση επηρεάζουν επίσης την ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρήσει το νερό που υπάρχει μέσα στο σώμα μας. Η αφυδάτωση κάνει την επιδερμίδα ξηρή, με αίσθημα δυσφορίας και αλλοιωμένη τόσο στην εικόνα όσο και στην υφή. Παράλληλα, ευνοεί την εμφάνιση των πρώτων γραμμών και επηρεάζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η ενυδάτωση και η προστασία της επιδερμίδας είναι απαραίτητη.

Βρες τη HydraSkin σειρά εδώ.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους