Με τη συλλογή OUD Mood, ο Francis Kurkdjian αποκαλύπτει το όραμά του για την ύλη: Μια ιδιαίτερη αντίληψη ενός σπάνιου συστατικού που έρχεται από την Ανατολή και μια φαντασίωση συνδεδεμένη με ένα ύφασμα.

Με το OUD Satin mood άρωμα, «υφαίνει» τη μεταξένια απαλότητα των ανθών βιολέτας και τον αισθησιασμό των τριαντάφυλλων Βουλγαρίας και Τουρκίας, προκειμένου να μας προσφέρει ένα άρωμα, που σαν σατέν ύφασμα «γλιστρά» απαλά στο γυμνό δέρμα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παραδοθεί στη φινέτσα αυτών των λουλουδιών, στη γλυκύτητα της amber vanilla και στη δύναμη του ξύλου oud από το Laos.

Η λαμπερή και πλούσια sillage του OUD satin mood παίρνει τη μορφή ενός αρωματικού hair mist που αγγίζει απαλά τα μαλλιά, αλλά και ενός αρωματικού body oil που χαρίζει ένα μεταξένιο άγγιγμα. Δίνοντας την αίσθηση ενός μεταξωτού πέπλου, δημιουργούν μια απολύτως θηλυκή και λεπτεπίλεπτη αρωματική εμπειρία.

Φερμένο από τη φινέτσα ενός ακόρντου βιολέτας, το ξύλο oud από το Λάος συναντά την εσάνς τριαντάφυλλου από τη Βουλγαρία και το absolute τριαντάφυλλου από την Τουρκία. Πλούσιο άρωμα βανίλιας και κεχριμπαριού προσθέτει απαλότητα σ’ αυτήν την παλλόμενη σύνθεση.

Ανακάλυψε τα αρώματα της συλλογής OUD Mood του Francis Kurkdjian , τα hair mists  αλλά και τα body oils:

OUD Satin Mood Eau De Parume, atticadps.gr, 203,00€

OUD Satin Mood Huile Parfume, atticadps.gr, 78,00€

OUD Satin Mood Hair Mist, atticadps.gr, 68,00€