Το λάθος στο μακιγιάζ της Ευαγγελίας Αραβανή

Μην κάνεις το ίδιο κακό στο πρόσωπό σου

Εμείς στο YourTipster.gr δεν είμαστε μόνο για να λέμε καλά λόγια. Είμαστε και για να μαθαίνουμε βλέποντας τα λάθη, δικά μας ή των άλλων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Ευαγγελία Αραβανή είναι η δασκάλα καθώς μας μαθαίνει γιατί δεν πρέπει να κάνουμε το μακιγιάζ/λάθος της.

Συγκεκριμένα, το είδαμε στην τηλεόραση αλλά και στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια, ότι η υπερβολική ματ όψη που θέλησαν να πετύχουν είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται πιο «μεγάλη», «κουρασμένη» και με αφυδατωμένο δέρμα.

Το ρούχο ήταν αρκετά shiny, τα μαλλιά girly & sexy και έτσι ίσως θέλησαν να παίξουν με πιο ήπιους τόνους στο πρόσωπο τονίζοντας μόνο τα μάτια και αποφεύγοντας τις γυαλάδες. Αν, όμως, παρατηρήσεις το πρόσωπό της στη φωτογραφία θα δεις ότι η υπερβολική ματ όψη δεν είναι κολακευτική ακόμα και για την Ευαγγελία Αραβανή που έχει ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Συμπέρασμα: Μην ξεχνάς ποτέ τη σωστή ενυδάτωση πριν κάνεις το μακιγιάζ σου αλλά και στην καθημερινότητά σου. Η ενυδάτωση πάντα βοηθά να πετύχεις την υγιή όψη που θέλεις. Σύμμαχος στην υγιή όψη είναι και οι γυαλάδες που τόσο πολύ έχεις αγαπήσει τα τελευταία χρόνια.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.