Καθαρισμός και τόνωση επιδερμίδας με την υπογραφή της Shiseido

Γνώρισε τα νέα προϊόντα

Η SHISEIDO ενισχύει τις αμυντικές δυνάμεις της επιδερμίδας με δύο νέα Defend Preparations, υψηλής απόδοσης και πολλαπλής δράσης.

Δύο νέα προϊόντα που συνδυάζουν πολλαπλές βασικές λειτουργίες σε μια και προετοιμάζουν την επιδερμίδα σας για ένα πιο όμορφο, φωτεινό μέλλον.

Το νέο Revitalizing Treatment Softener και το Complete Cleansing Microfoam για ενισχυμένη άμυνα για αναζωογονημένη επιδερμίδα με σύνθεση δρα σε πολλαπλά επίπεδα – για να θωρακίσει την επιδερμίδα απέναντι στα σημάδια γήρανσης σήμερα και να τονώσει τη φωτεινότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας για το μέλλον.

Πολλά περισσότερα από ένα απλό προϊόν καθαρισμού, το Complete Cleansing Microfoam απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, ακόμα και το μακράς διάρκειας, ενώ συγχρόνως ενυδατώνει και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας.

Αγόρασε το εδώ 

Πολλά περισσότερα από μια απλή λοσιόν, το Revitalizing Treatment Softener προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί για να ενισχύσει τις άμυνες της ίδιας της επιδερμίδας και να ξυπνήσει τις πιο νεανικές δυνατότητές της.

Αγόρασε το εδώ 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed