Το καρπούζι είναι το latest key συστατικό που μπορεί να αλλάξει την επιδερμίδα σου

Ταιριάζει σε ξηρές αλλά και λιπαρές επιδερμίδες με τάσεις ακμής

Δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ψάχνουμε όλα τα ενεργά συστατικά που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα μας λάμψη και αναδόμηση μετά την έκθεση στον ήλιο. Δυστυχώς, στις διακοπές ξεχνάμε να φοράμε ενυδατική, κρέμα νυκτός και πολλά άλλα προϊόντα.

Το καρπούζι, ναι ναι, το καρπούζι καλά διάβασες, ανήκει σε εκείνα τα φρούτα που κάνουν καλό τόσο στη διατροφή μας αλλά και στο complexion της επιδερμίδας μας. Και τι ακριβώς εννοούμε με αυτό;

Όπως ήδη θα γνωρίζεις, το καρπούζι είναι σχεδόν όλο νερό -96% για να είμαστε και ακριβείς. Αυτό το «σχεδόν» είναι που κάνει τη διαφορά καθώς η υφή του, η ποσότητα ζάχαρης ακόμα και τα κουκούτσια παρέχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα μας.

Έτσι, το καρπούζι αποτελεί το ιδανικό superfruit για τις λιπαρές επιδερμίδες με τάσεις ακμής, τα ξηρά δέρματα ενώ η κιτρουλίνι που περιέχεται στο ίδιο το φρούτο είναι το ιδανικό αμινοξέο που χρειάζεται ένα ταλαιπωρημένο δέρμα.

Μην χάνεις χρόνο και ανακάλυψε τις ιδιότητες του καρπουζιού μέσα από το ίδιο το φρούτο με διάφορες DIY συνταγές για scrub ή διάλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει από τα παρακάτω:

Αγόρασέ το εδώ

Αγόρασέ το εδώ

Αγόρασέ το εδώ

Αγόρασέ το εδώ

Αγόρασέ το εδώ

Αγόρασέ το εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed